Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Közben felére rájöttem, 566-os A-data van jó árban, viszont ez mit takar? Samsung TCCD Modified JEDEC PCB
Hynix B (few)
Ez innen van: [link] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok!
Melyik A-DATA ramtól van már bennük tutira TCCD-s chip? az említett 533-asoktól?
Mi lesz, ha beleteszem a ramokat (2*512 lenne) egy régi KT600-as Asus A7V600-X -be, 2500+ társaságában? FSB sebességen fog elindulni a ram? (Tudom régi a lap, de csak kényszerű csere miatt van, ha minden igaz lesz nF2-őm, utánna meg A64...) Szal csak azért problémázok, mert gyárilag csak a PC3200-ig tudja a lap, és hogy nemfog-e megkergülni, ha belevágok két ilyen ramot...
A másik kérdés, hogy ezeket nemigen láttam Duál kit-ben, ha veszek alientől 2db 512-es mondjuk 533-as ramot, akkor azoknak simán kell menniük Duálban egymással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Star Wars rajongók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi