Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Tibiajax #112156 üzenetére

    :R 21.06-kor gondolom az első félidő láttán írtad ezt. Jó érzés volt tőled látni egy ilyen hozzászólást.
    Ez az ember bő egy héttel előbb állt edzésbe mint ahogy kötelező lett volna a többiekkel együtt.
    Ez az ember komolyan gondolja, hogy 2020-ig hosszabbítani akar és ott akar lenni az EB-n is.
    De amit tegnap csinált azt nem lehet 35 évesen csak lelkesedésből és edzésből megtenni.
    Ez az ember szívből játszik. Ez kell. Az alvó védelem seggét menti, szó nélkül mert már az is elég ha valakire ráemeli a tekintetét. Ha ő nincs, esély sem lett volna a második félidőre.
    Daniele játszott már gyengén de akkor is alázattal. Tudod néha valahol sajnálom, hogy Rómában csak egy császár ülhetett a trónon, mert így a másik méltatlanul háttérbe szorult. Ő nem Totti, nem egy gólvágó vagy passzmester, viszont párszor a Capitano helyett volt vezér és a mai napig neki is az élete ez a mez.
    Remélem most észrevette a vezetőség is, hogy lehet valaki jól kereső jól csengő név, a pályára mindig kell a szív, mert az a felette lévő címerért játszik nem a zsoldjáért és az egoért. Maradj Capitano, nagyon kellesz!

    Másrészről remélem komoly eredménye lesz ennek a meccsnek. Di Francesco dühében többször beleütött a kispad plexi falába, az interjúra már bekötött kézzel ment. Az ő edzői zsenije és De Rossi nélkül a második félidőben sem sikerült volna az 1 pont sem. Nem is kertelt, nem mondta hogy a csapat tartást mutatott stb, pedig mondhatta volna a második játékrészre, ehelyett megmondta hogy ha teheti 7-8 embert cserél le, mert amatőr módon játszottak és az utolsó 10 percben ismét szétvetette az ideg. Biztos vagyok benne, hogy zengett az öltöző és az edzéseken sem lesz kíméletesebb, már ismerjük annyira... Fáj a -2 pont, de legalább a Roma mumusa ellen is ponttal sikerül időben megfizetni ezt a tanulópénzt, amit előnyre lehet fordítani.

    De ha felülkerekedünk azon mekkora zsák szar volt ez a teljesítmény - haha -, érdemes kiemelni pár pozitívumot. Újra van irányítónk Pastore személyében, újra van aki bokából perdítve is osztogat, ezt szeretem. Kluivert jó de még jobb lesz, nagy fogás, Cengiz is hasonló. N'Zonzi egy hét edzés után máris ízelítőt adott a képességeiből, mondhatni egy fél Xanaxot adagolt a kételkedőknek El Flacoval együtt.

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák