Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #182660 üzenetére

    Firmino hollywood fogsora lehet Rómában fog villanni.
    Én örülnék, főleg hogy Aouar átesett egy előzetes orvosin Rómában és a pletykák szerint Mou meggyőzte és a Roma ajánlata van nála első helyen.
    Két ilyen játékos ingyen nem rossz, szerintem Firminoban is van még kraft ahhoz, hogy lassabb futballkörnyezetben penge legyen még 2-3 évig.
    Gininél elv hosszabbítják a kölcsönt, Frattesiért lesz kiadva pénz csak bele lesz vonva Bove és/vagy Volpato visszavételi opcióval + könnyíti a dealt hogy 30% a Frattesi eladásból a Rómáé lenne ha máshová megy. Legutóbb is tanár volt a Juve ellen.
    Azért egy Pellegrini-Matic-Gini-Aouar-Frattesi-Cristante kp elég *aszó lenne. :D

    Sőt, szintén free agent NDickára is megpróbálnak rámenni, 3x-os fizuval csábítja a Roma, ami így is megállna 4 millió alatt.

    Btw igazad lett, Matic tanár szint Rómában, olyan szinten stabil és higgadt, vezér karakter és tartást ad, amit a statjai is bőségesen alátámasztanak.
    Smalling is marad szerencsére, elfogadta a hosszabbítást, nagyon kell irányítani a védelembe még. El Shaarawy belement a fizucsökkentésbe hogy maradhasson, pedig mostanában Dybalán kívül ő a legjobb támadónk.

    Abraham meg hazamegy, hiába a 80milliós Chelsea visszavétel, valószínűleg Loftus-Cheek vagy Ziyech kerülhet bevonásra, elvileg a Roma benne lenne 60ig csökkenteni ezt a tételt. Zaha is kiszemelt továbbra is.

    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák