Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz #46372352 #20594 üzenetére

    muszáj ezt? kezd fárasztó lenni :(

    bármennyire is küzdenek páran, hogy belelássák a koncepciózus elfogultságot a moderációba (amit mellesleg szintén egy csomó ember űz, nem egy borg-kollektíva), sokkal inkább az van, hogy csinálják/-juk, ahogy bírjuk, és aki nagyítóval nézi, mindig talál majd ellentmondást.

    innentől a fórumozói véleményem: a tesztelés körülményes, drága, csak egy időablakban mutatja ki a vírust. sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy sokkal több a beteg és kész. nem tartozom azok közé egyébként, akik szerint mindenáron mindenkit tesztelni kéne és a kormány is csinálhatná rosszabbul is a védekezést, de azért ezek az operatívtörzsös napi kabarék... védd, ha szerinted mindent is pont így kell.

    másrészt, a tesztelési protokoll is egy csomót változott az elmúlt másfél hónapban, eleinte tényleg nem volt elég a súlyos tünet sem, ha nem listán lévő gócpontból jöttél.

    (amikor betettél egy képet, lehet, hogy semmi mást sem írtál oda, nettó politikai riposzt/trollkodás volt, oszt törölték. igen, lehet, hogy az előzmény is az volt részben vagy egészben, de a "de a pisti is" érv nem érv)

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák