Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz Ezekiell #35276 üzenetére

    Szerintem, erdemesebb lenne a penzt es energiat arra forditani, hogy a rizikoteruletekrol visszaerkezoket teszteljek - csak a nagysagrendre emlekszem, de a repulotereken elvegzett tesztek eseten, tobb, mint a 10%-a a teszteknek pozitiv volt, tehat sokkal jobb, mint az emlitett 1% alatti orszagos atlag.

    Fertozott eseten a kapcsolati halo felderitese fontosabb, minthogy mindenkit tesztelunk, akinek kapar a torka. Csak ugye erre ember kellene, ami nem all rendelkezesre.

    A haziorvosok nem hajlandoak mintat venni, mert szerintuk tul sok (adminisztracios) teherrel jar a mintazas - hogy minek tartjuk oket, azt amugy nem ertem.

    A lakossag 1/10-e volt hajlando telepiteni a hivatalos koronavirus app-et, ami maradjunk annyiban, hogy a hasznalata nem faj - nekem is ott van a telefonomon, teljesen magamtol raktam fel, nem azert, mert egyetertek az allami intezkedesekkel, csak ennek az app-nek a hasznalata tenyleg annyira eszrevehetetlen, hogy hasznalom. (Igaz irto gaz igy 2020-ban, hogy az app-ben ha pozitivra tesztelnek, akkor egy telefonszamot felhivva tudod a pozitiv eredmenyt felvenni, a teszteleseket nem lehet automatikusan felvinni az app-ba, vagyis lehet, de nem mukodik). Ezt az app-et nyugodtan feltelepithetne magatol is a play-store, hamar mas cuccok felkerulnek maguktol a telefonomra es ennek legalabb lenne haszna.

    Boltokban bevezetnem a kezfertotlenito hasznalatanak a lehetoseget. Nem ugy, mint most, hogy 1-2 napig van kint valami anyag, aztan meg mivel a kutya nem hasznalja, igy elrakjak orokre. Es ne az ilyen folyekony szappanos kinyomos cuccot, mert azt senki nem akarja majd fogdosni.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák