Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    Iracing forum bejegyzését valaki be tudná linkelni , hogy mik a tapasztalatok ott a Samsunk Odyssey Plus ról? Gondolkodom rajta így akciósan ,de egyik beszámoló felhúzza másik le … Sepastian az MRTV-n nagyon sztárolja, de nyilván ő jutalékot kap az EU-ba rendelés után és még a tesztje se jött ki.. Azt mondja jobb a képe mint a Pimax 5K+ nak de tényleg? erős a kétségem, mert nem lehet olyan éles a kép.. vélemények?
    Pimax 5K + töröltettem vissza kapom a lovét… Sajnos utólag láttam, hogy a vám sincs a 700 dollárba és majd jövő nyár közepére kapnám meg? Hagyjuk már… Addigra még lehet új Valve cucc is lesz 135 ös FOV -val és jöhet az Oculus Rift S is…
    Ja meg még szenzor anyám kínja hozzá fél MFt Pimaxra? inkább ne.. Amikor elő rendeltem a Pimax csodát arra gondoltam , majd a szállítás előtt pár nappal leemelik a pénzt a kártyáról. (mint az Oculus arra gondoltam ha kiszállítás előtt nem hagyok rajta lóvét úgyse teljesül.. még gondokodhatom rajta) . a fenéket fél napra már eltűnt a pénz a számlámról.. nagy nehezen most úgy néz ki vissza utalják alig akartak a többedig mail emre válaszolni.. mázlim van , hogy visszaigazolták a visszautalást..

Új hozzászólás Aktív témák