Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Márton #54678 üzenetére

    Nem tudom, de nem igaz, hogy nincs itt valami moderáció. Hát ki a tökömet érdekel, hogy kinek mit meg hogy hoz a futár, meg hogy 2023-ban nem tudja megoldan, hogy meg tudjon rendelni és ki is tudjon fizetni egy szórakoztatótechnikai eszközt a világ legnagyobb webshopjában??

    De ha ez valami "Életem megosztása egy Amazonos rendelés tükrében, avagy hogy osszuk meg a legutolsó rendelési státuszt ismeretlen emberekkel" topik, akkor szóljatok, és légyszi mutassatok egy topikot, ahol érdemi VR tartalom van.

    Mint például az a2d2 által linkelt Tested videó.

    Szerintem ezért nem érdemes az átlag mainstream youtuber "review-t" nézegetni, mert az kimerül a "húú nagyon jók a lencsék, meg aztaaaa, király az MR, és igen sajnos a sötétszürke a fekete" panelek ismételgetésében.

    Itt viszont kitérnek arra a kis tényre, ami eddig sehol se hangzott el, hogy a kijelzőket ferdén szerelik a headsetbe, emiatt nagyobb a FOV, cserébe recésebbek az egyenesnek szánt vonalak, mint a központi GUI-ban a téglalap elemek, és a karakter fontok. 8:00-tól beszél erről, és 10:41-nél van róla kép is, hogy milyen recések ettől az elemek.

Új hozzászólás Aktív témák