Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz rossitibi #61045 üzenetére

    Ugyan azzal az első felhasználóval kell létrehozni mind a 2eszközt, és akkor be lehet állítani, a 2. eszközön, hogy megosztod a játékokat az eszközön létrehozott egyébb felhasználókkal. Ezután létrehozod a 2. eszközön a 2. usert.
    Ezután bejelentkezel a 2. eszközön a 2. userrel, az első eszközön az első userrel és meg sem kell venni a játékokat, mert az első minden játékát tudod telepíteni a 2. user neve alá. Viszont ugyan ez a dlc-kre nem vonatkozik, és a 2. eszközön nem tudsz dlc-t venni ahhoz amit ingyen telepítettél. Erre a walkaboutnál jöttem rá, és mondta a meta, hogy hát igen a dlc-k azok nem esnek ebbe a kategóriába. Tehát ha meta alá fejlesztesz, adj ki egy multis játékot 1-2 pályával, és a többi dlc legyen, mert akkor mind a két embernek meg kell vennni a játékot is meg a dlc-ket is :-)
    Walkaboutban annyi jó érzés azért van, hogy ha bárkinek megvan az összegyűlt csapatban a dlc akkor az is tud vele játszani akinek nincs, csak labdákat, meg ütőt nem tud gyűjteni.
    Azóta ha kell valami játék, mind a két felhasználónak, akkor érdemes az első usernek megvenni, és esetleg osztani a költséget, mert ha a 2. user veszi meg azt az első user nem kapja meg.

    [ Szerkesztve ]

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák