Új hozzászólás Aktív témák

  • fricy81

    tag

    válasz V/ #32477 üzenetére

    Azt mondjuk aláírom, hogy legacy rendszert fejleszteni rohadt nagy szívás, általában könnyebb kidobni az egészet a pcsába, és újat fejleszteni, az adatokat meg a végén átmigrálni. Gondolom senki nem akarja jóváhagyni a kezdeti magasabb beruházást, és heggesztik tovább a húsz éves kódot...
    A programozótól meg ne várd, hogy logikusan gondolkodik, láttam már eleget, kocka mindegyik. Erre egy jól fizetett UI/UX szakember kell, meg egy jó programtervező. Na most azt a bért nem fogja kifizetni a posta management amibe ők kerülnének.

    A jelen esetben az idegesítő az, hogy valószínűleg elcsesztek egy frissítést, és ezért nem megy a tracking...ami azt sugallja, hogy vagy live rendszerre küldték ki tesztelés nélkül az updatet, vagy ilyen szar a tesztelésük. Bónusz a köbön, hogy nem volt tartalék rendszer amit beállítsanak, vagy visszaállítható backup image amikor kiderült, hogy szar van a palacsintában, ÉS három nap alatt nem sikerült kijavítani a hibát.

    Versenyszférában tudod mennyi ideig dolgoznál ilyen teljesítménnyel? Mert hibázni bárki hibázhat. De nem úgy látszik hogy azóta 24 óráznának, hogy működjön.
    Itt egy vicces sztori arról milyen az, amikor az IT szekció tényleg dolgozik.

Új hozzászólás Aktív témák