Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Guitar14 #62262 üzenetére

    A kézbesítést is beírják, szóval ha nem is hivatalos de van követés. Ezután a bejegyzés után max 5-6 nap a helyi postán kell beírniuk az átvételt, a hozzájuk megérkezést, ha ők ezt nem teszik meg te örökre ezt látod majd, de ez nem az OLK-ban van már. Az esetek többségében 2 napon belül nálad 07.13-14 közt ment a helyi logisztikára és a kézbesítő postára.
    Ott van a sufniba szerintem.
    Ilyenkor be kell menned a helyi postára és kérni kerestetést, a helyi postán és a logisztikán.
    Ezek a külföldi posta felé elszámolás kötelesek, ezért is írják be ha kézbesítve van, de nekik Magyar Posta ez nem könyvelt küldemény, mert így mint most hogy elveszett, nincs kártérítési kötelezettségük.
    A helyi posta csúsztathat, túrják fel a küldeményválogató részleg helyiségét, esetleg a kézbesítő részlegen a cím szerinti körzet tárolóját, kérdezzenek rá az OLK-ban, azután nyilatkozhat arról hogy nincs náluk, lehet hogy megtalálják vagy írják le hogy elveszett.
    Ők is látják a bejegyzéseket a postai keresőben és azt is tudják hogy mi a folyamata a bejegyzéseknek.
    Mondjuk jó lett volna ha takarod ki a nyomkövetési számot, mert így nem tudom hogy levélküldemény vagy csomagküldemény, mert a kettőnek nem azonos a kezelése.

    És közben azért figyelj arra hogy a meg nem érkezett dispute idejéből ne csússz ki és indítsd azt is, azért is kell egy "hivatalos" nyilatkozat hogy elveszett, mert akkor be tudod írni a dispute-hoz és ha kéri az AliExpress akkor a képét el tudod küldeni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák