Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz copass #59453 üzenetére

    Húúúbazzz, komolyan tolod. :D

    Nem kéne reagálnom rá, mert erős a gyanúm, hogy ez már csak színtiszta trollkodás. De azért még egy utolsót. :)

    Az a Te saját szegénységi fotós bizonyítványod, ha nem látod, hogy a két linkelt képemen (vagy akár bármelyik másikon) mi indokolja a döntést. Most tényleg magyarázzam el? Elég lenne annyi is, hogy nekem így tetszik, de akkor tessék: Az elsőn így kerül vízszintesbe a korlát egy csomó része, ezáltal némi rendszerességet hozva a kuszaságukba. Szerintem így jobb, mint "normális" állapotában. A másodikon meg annyira gyönyörűen jönnek/mennek a széksorok a bal felső sarokból/sarokba, hogy öröm ránézni. Nem igaz, hogy nem látod. Szerintem egy tök jó lendületet, geometriát ad a képnek. Mégegyszer mondom, akkor döntöm a fotókat, amikor úgy érzem, az úgy lesz jó, amikor úgy működik a kompó, amikor hozzátesz valamit a képhez, és ez túlnyomó részt már a helyszínen meg is történik. Szóval hagyjuk már ezt a "kamudöntögetést". :N

    A vintage preset-ek nem tudom, hogy jönnek ide. Soha nem használtam, és nem is fogom. Nem csak olyat, más preset-et sem. Mindig magam "tekergetem" a képeket.

    A logónál többször is leírtam már, hogy egyáltalán nem a PlayStation, vagy a VIVA TV ihlette. Utólag persze könnyű mindenre ráhúzni, hogy nyúlás. De hidd el, nem szokásom, nagyon nem. :N De ha nem akarod, nem hiszed el. Annyi baj legyen. Megleszek nélküled és a "kritikáid" nélkül. ;)

    A werkfilmmel kapcsolatos írásod meg igenis tele van marhasággal. Csak nem akarod/tudod belátni. Mindegy, ez van. :)

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák