Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz gyűrű #82404 üzenetére

    Ez is a figyelmetlenségre vezethető vissza, semmit nem kell magyarázni. Ha egyszer valaki rákérdez egy konkrét linkre és megkapja a választ, ráadásul pont arra van szüksége, hogy ne legyen Matrixa akkor hogy a 3.14…ba sikerül neki mágis Matrixra rákérdezni és még rá is frissít? Ez qrva nagy figyelmetlenség még akkor is ha egy forumtárs rosszul válaszolt neki, mert ő is némileg figyelmetlen volt. De már mindegy, új telepítés kell, ezt nem ússza meg.

    Tehát akkor most ezt ami fent van gyaluljam le mert nem így nem lesz netflix,digionline,Hbogo? - teljesen friss telepítés legyen, azt tedd fel amire szükséged van.
    Rakjam fel tiszta telepítéssel pl. a 9.2.5-t ha a régi kell és arra mehet a mentés. - azt tedd fel ami előtte volt, ha 9.2.5 akkor azt és utána mehet a 9.2.X-re készült menüs verzió, nem tudom melyik az utolsó és jó, mert nem használtam.
    Vagy a mátrixot is tiszta telepítéssel és arra mehetnek az addonok,igaz? - Matrix is tiszta telepítéssel, és utána mindent előröl kell beállítani, de nézd meg, hogy megy-e minden kiegészítő amire szükséged van, én is csak akkor frissítettem amikor az általam használt kiegészítők működtek. Számíthatsz egy-két eltérésre illetve arra is, hogy valami még nem 100%-os. Én már csak a CE Matrixot használom, nálam minden flottul megy, 1 apró hiba van a PKC-ban, de az javítva lesz, minden más nálam kifejezetten jól működik, más OS-en jelenleg a Matrix elég sz@r, ott nem használom.

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák