Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz vodrosjozsi #37662 üzenetére

    Mint Batman meg Joker. Ölik egymást, de nem tudnának egymás nélkül meglenni. :D
    Én sem láttam semmi bántót, Xperia tök nyilvános hozzaszólásokat gyűjtött össze. Megjegyzem, én egymagában a 6-osomon is simán buktam annyit, mint Aryon a telefonjain (pontosabban kb. 140k-t), azt használtam egy évig egymagában, másodlagos nélkül.

    Láttam, meg mondták az ősök, hogy rettenet hőség van otthon. Én a nagy vihart sajnálom, de nagyon, ami mindig elkerüli Dunakeszit ha otthon vagyok, most meg lecsap oda is. Na sebaj, élvezem a nyaralást.

    Két észrevétel, amiért megesz a fene az s7e iránt: utoljára otthon, 3 napja töltötte asszon. Most tette fel, 27%-on, igaz, fényképezni csak az enyémmel fényképezünk. Csak netezget, sms-ezget, meg telefonálgat, de akkor is döbbenetes. Én kb. 6x töltöttem mióta itt vagyunk, igaz, rengeteg fotót meg videót csinálok, meg többet is internetezek nála.
    A másik, hogy 2 órát jelenít meg. Egy ittenit, meg egy otthonit. Ez marha aranyos, anyósom Grand Primeja is így csinálja. :D

    Aryon: elhiszem, azért mondtam. Úgyis akartál egy tartalékot. Én ezt megtartanám a helyedben, és probléma letudva. :) Tartaléknak tökéletes.

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák