Új hozzászólás Aktív témák

  • #47053824

    törölt tag

    válasz kem #6114 üzenetére

    Lehet, hogy lassú a felfogásom, ugorjunk neki még egyszer:

    azt állítod, hogy 3-4-5... év legális munkaviszony után (adólevonás, ni levonás) után, ha hazamegyek végleg (de min. 2 évre), akkor az angol állam az eddigi összes adólevonásomat visszatéríti (kvázi adómentesen éltem) csak úgy?

    Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ennél nagyobb marhaságot én még nem hallottam. Ez nem igaz. (ha tévednék, meg foglak követni!) Az ismerőseid év közben mehettek haza (mint ahogy te is valószínűleg nem dolgoztál teljes évet és nem érted el a ~6k határt vagy nem fizet a meki olyan jól :DDD) , ezért kaptál/ták vissza az (csak!!) aktuális évre.

    Ha igaz is lenne a dolog, akkor meg be kéne vallani a külföldi kereseted (unióba feltételezem, hogy valahol csak kell adóznod), amivel meg szerintem még rosszabbul járnál.

    Magyarul senki nem épített még ilyen pénzekből házat. Az 1% tévedés jogát fenntartom, és elnézésedet fogom kérni, ha igazad lesz.

    Másik dolog, be kell menni a helyi munkaügyi hivatalba és ott fognak segíteni. Amit én hallottam/tudok, hogy egyszeri alkalommal adják. De ennek nem jártam még utána, nem aktuális számomra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák