Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz pali923 #62250 üzenetére

    No, hát mzso kolléga velem olyan szempontból (fa)csavar témában befürdik, hogy én legtöbbször (a menniység és lustaság okán) OBI-ban veszek csavart. Volt idő (nemtom most van-e) hogy nagy zacskóban kilóstul árultak facsavarokat, nem tudom hány éve vettem pár jellemzőbb méretből egy-egy kilót, párból még mindig van . Jó, nem egy Reisser, de ... múkod.

    De azt kizártnak tartom, hogy pl a Soltész Nagy Kálmán utcai csavarboltban ne lenne sokkal olcsóbb, kb minden ami az OBI-ban is kapható. Öcsém pl házfelújításnál OBIban vett ilyenolyan padlós meg burkolós dolgokat, de gipszkarton csavarokat itt vett, OBI-hoz képest negyedáron.

    Vagy pl én anno Homokinál vettem 100 db M6-os tessauer anyát, a CNC-m wasteboard -jához. És igen, pl a bútorszerelvények is nyilván ott olcsóbbak, OBI-Praktiker páros elmebeteg árképzést alkalmaz. OK, vasárnap is, de egy fékezős GTV kivetőt megvettem 380 Ft-ért Homokinál, hadd ne fizessek már 5-10x annyit egy noname assetomkigyártotta darabért, csak mert vasárnap is mehetek érte. "Értem én hogy gőzeke, de mi hajcsa'"?

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák