Új hozzászólás Aktív témák

  • ittakary

    nagyúr

    Hát ettől az iPad3-tól nem vagyok totál betojva. Tetszik-tetszik, gyönyörű a kijelző (frankón mondom bokalefosós ;) ), de nagyon nem tetszik hogy érezhetően nehezebb mint a Kettő.

    Még gondolkozok rajta, pár napig még biztosan próbálgatom, de egyelőre 68%, hogy megy vissza apróra...

    ---------------------------------

    Még kicsit régebben pckownz írta, hogy amikor egyedül volt, alig volt sikere a csajoknál, amikor meg barátnője, akkor sorra jöttek az "ügyfelek" :D Na most velem is ez van. Én idáig tökre szerettem volna egy épkézláb kapcsolatot, barátnőről álmodoztam mgé nappal is viccen kívül.
    De a nyár elején eldöntöttem, hogy ebből elég volt. Nem jött össze? Akkor próbáljuk meg másként ;] Nem akarok komolyat, hanem csak ismerkedni, szórakozni, esetleg még jobban megismerkedni (if you know what i mean :D). Jó is volt ez a nyár idáig, Megismerkedtem pár aranyos lánnyal, van akivel azóta is tartom a kapcsolatot, volt aki "ment a levesbe" (=egyáltalán nem beszélek vele), de alapvetően jól éreztem magam.
    No és erre a múlthét tiszta káosz volt: ketten is kitalálták, hogy ők szeretnének velem komolyabbat. Na mondom remek :S Jókor találjátok ki.

    Őszinte leszek: jól esik így a lelkemnek ez, hogy van, aki pont velem képzeli el magát egy komolyabb kapcsolatban, deee nekem most kurvára nincsen kedvem egy ilyen komoly dologhoz :D Jól érzem magam msot ahogy vagyok. Egyik legjobb haverommal szoktam bulizni járni, és hát na... szeretek vele csajozni :D Jól nyomjuk így ketten.

    Ameddig nyár van, addig biztos hogy semmi komolyba nem megyek bele :) Pl most szombaton is megismerkedtem egy lánnyal (egy szülinapon voltunk mind a ketten), akivel néhány szót beszéltem, de olyan hatással volt rám :B :B Olyan mosolya, és olyan szemei vannak, hogy ott helyben elolvadtam.
    Tegnap ráírtam FBon: iszoynat jófej volt, és nagyon kedves, na meg kijelentette hogy én nagyon szimpatikus vagyok neki :D
    Nővére is ott volt ezen a szülinapon, vele is beszéltem ma délelőtt: még a buliban beszéltünk arról hogy ki hány éves: nem hitték el hogy 21 vagyok, azt modnták hogy 23 :D Na mondom szép, még 18nak se nézek ki, erre itt lehuszonhármaznak :D
    Szóval ma írtam neki hogy: hááát mint kiderült mégiscsak 21 vagyok :P Erre ilyet szól: "Igen : ) a hugimnak pont jó ; )"

    Fuhh azóta ezen gondolkozok vajon mit jelenthetett :Y

    Remélem nem bánjátok a floodot, már rég írtam magamról, mindig csak olvaslak titeket...

Új hozzászólás Aktív témák