Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz bul07 #14671 üzenetére

    Pedig a készítők még nem gondolják,hogy itt a vége ennek a résznek. Szerencsére, mert ahogy mondtad, sokan adtak érte komoly összegeket és szeretnének kapni egy értelmes játékot a végére legalább. Mondjuk ez minden részben így volt kb, hogy mire kikupálták,hogy egy teljesen jól játszható játék legyen addigra bejelentették a következőt. :D

    Amúgy szerintem a legnagyobb baj ezzel a résszel az volt,hogy olyan játék akart lenni az elején, ami nem lehet. Így elvesztette a régi híveket, de nem nyert újakat, mert ahhoz meg nem hozott akkor újítást. :F Így most a készítők inkább próbálják visszafordítani,hogy a régieknek akik valószínűleg még mindig játszanak akár ezzel vagy korábbi részekkel, elfogadható állapotra hozzák ezt a részt.

    3.2-es patchel valami új fog jönni a játékba, amit konkrétan én személy szerint a legeleje óta hiányoltam a játékból. Nem mondom,hogy ettől kezdve az egész játék meg fog változni, de biztos,hogy más élmény lesz vele játszani.

    Meglátjuk, én még nem adtam fel a játékot. Illetve úgy mondanám,hogy az elején nagyon utáltam, de mára már nekem elfogadható a szint.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák