Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz #81556480 #128903 üzenetére

    Én továbbra is csak azt nem értem, miért nem veszel egy normális régebbi SSD-t? Pl. egy 128GB-os Samsung 830 nincs 10K, és nemcsak a TRIM-et tudja, de a mai napig bőven jó a sebessége is, és a megbízhatóságára sincs nagyon panasz... Egyszer kell megvenni, aztán túléli neked a notebookjaid is... :C

    (#128907) nagynorbiman: Mondom, ha el van kalibrálódva a mérő, akkor kb. mindegy, mit mutat. A legjobb olyankor amit írtam, win7, power manager, gauge reset [link]. ;) Amúgy percről percre változik, amit kiír, ugyanis mindig az aktuális rövid időintervallum átlagfogyasztása és a maradék akku töltöttség alapján számolja ki a hátralévő időt. Nálam pl. windóz asztal ír 7-8 órát is, ha nem csinálok semmit, ha meg elindítok valami durvább prociigényes bármit, egyből lezuhan 2-2,5 órára (ugyanúgy tele akkuval). :D Ami amúgy tök reális, kb. 65Wh-ra szoktam tölteni, az az üresjárati 8-10W fogyasztással 7-8 óra, ha meg beindul a proci, simán felmegy 30-40W-ra is az étvágy, ami elég gyorsan leszipkázza az akkuból a naftát. :)
    Szerintem nem vetted rossz árban, de nyilván kérdés, mennyire milyen az akku, meg hogy mennyiért kapni bele másikat, ha kell.

    Macbook c2d... Ezekszerint szereted, ha fáj. :C Hát, ahogy érzed. ;]

Új hozzászólás Aktív témák