Új hozzászólás Aktív témák

  • negro

    őstag

    válasz szőröscica #36547 üzenetére

    17-es az ok de azert a 15 eleg tre egy nagy motoros bmw-re. Nem az a gond ramegy, hanem, h alapbol nem kapott szebbet, nagyobbat a user. De mas korszak volt az akkor. Ma mar egy Smarton is 17-es felni van vagy egy P 208 -as on.

    Persze, teli nekem is 15...

    A menet komfortot meg elsosorban a nehez kerek oli meg gyari mereteken felul. A mernok megtervezte a futomu geometriat es mekkora rugozatlan tomeggel viselkedik jol ami X na es persze van egy turese. De ha vki vesz vmi markatlan nagy felnit/replikat ami x+5 kg akkor lesz szar meg gyari mereteken belul is. Erdekesseg keppen nekem pl. a gyari alu (szepseges style 31) 15-os a teli gumival csak 1,5 kiloval konyebb mint a 18-as BBS a nyari gumival. Persze nyilvan egy ballonosabb gumi tobbet csillapit az uthibabol de nem annyit mint sok ember hiszi.

    (onnan a tevhit, hogy mikor a nyarit lecsereli az ember a hidegebb homerseklett miatt ridegebb mar a gumi eleve es pattogosabb, majd jon a teli szett ami puhabb keverek es azt hiszik a kisebb kerek miatt javult a komfort erzet...)

    ''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Új hozzászólás Aktív témák