Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryes

    nagyúr

    válasz lezso6 #13655 üzenetére

    [link]
    [link]
    [link]
    [link] -> válasz
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    Ez néhány erről szóló visszajelzés két topikból, amit biztosan olvastál, ez év áprilisi az első, az 5 hónapja volt... A két topikgazda topikban is számos alkalommal volt szó róla, legutóbb ma, úgy tudom azt is látogatod.
    Lehet, hogy az okok közt szerepel az is, hogy a mobil böngésző/keyboard máshogy viselkedik, mint az asztali gép, de a jó isten áldjon meg titeket, az egész portált azért csesz írtátok át, mert állítólag egyre több a mobil eszközt használó látogató, és ezekhez alkalmazkodni kell... A régi szövegmezős megoldás tökéletesen működött asztali gépen és mobil böngészővel is, mindenki boldog volt vele, akkor miért nem teszitek azt vissza? Ciki ennyi befektetett meló után beismerni, hogy sosem fog rendesen működni? :(
    Azért kavarom a szart, mert minden egyes hozzászólás írása közben szétb.sz az ideg, hogy egy rohadt linket nem tudok egyszerűen beszúrni a szövegbe, hogy egy sortörés utólagos törlése után a következő sor első két szava közül eltűnik a szóköz, hogy nem lehet kilépni a programkód formázásból, mert elveszik az utolsó sor formázása, vagy random monospace lesz az egész bekezdés, hogy a beillesztett programkódból eltűnnek a sortörések és utólag sem tudom beleírni, mert küldés után egy rohadt sorba van összehúzva az egész kód. Egy tech fórumon ez egyszerűen megengedhetetlen, hogy heteken, hónapokon keresztül javítatlan marad. Mindezt a mobil böngészők támogatásának jegyében.
    Többet nem érdekel, nem írok a témában.

Új hozzászólás Aktív témák