Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz dh66e #39941 üzenetére

    Az igazándiból úgy van, hogy még 2011-es D széria is tudná a Hbbtv-t bizonyos modellei valamint az E és F széria. D6500-.as tévém volt abban is benne volt a Hbbtv...Fogtam és felhívtam a Samsungot miért büntet minket felhasználókat azzal, hogy letilt szoftveresen egy szolgáltatást ami van, létezik, működik. Miért nem engedik...sablon válasz kiegészítve azzal, hogy kiadnak egy fw-t majd és feloldják a tilalmat, megjelenik az "adatszolgáltatás" menü rész is.
    Oké.
    Na ez az fw a mai napig nem jött ki. :)
    Nekem 2014 június óta van F6640 (2013-as modell)van benne hbbtv, de Magyarországra gyártott tévében szoftveresen letiltotta a samsung. Akkor még megmagyarázhatta azzal, hogy Mo-n nincs Hbbtv szolgáltatás sem 2011 sem 2013-ban, de az elindult 2014-ben még a foci VB előtt.
    Na az új tévé egyik funkcióját kihasználva kértem távgyógyítással aktiválják a Hbbtv-t :) És megcsinálták lett Hbbtv csak a smart részt állították át németre. Mondták, hogy ha bármi gondom lenne visszacsinálják, de elképzelhető a magyar appok nem fognak működni...nem volt hiba az appok is működtek.
    Használtam is, mert pakolták fel a meccsekről készült videókat, összefoglalókat így amit nem tudtam napközben megnézni ott visszanéztem nem maradtam le semmiről a VB-n.
    Idén az AH nagy dirrel és durral bereklámozta, hogy most aztán hatalmasat fejlesztenek ezen a Hbbtv-n az EB és Olimpia miatt.
    Nézem Digikábelen...finoman szólva is kevés az a rengeteg infó amiről szó volt..gyakorlatilag az EB-ről annyi volt, hogy csak az eredmények és tabellák. Semmi más se videó se riportok semmi.
    Megnéztem Mindigtv-n is ott sem volt több az EB-ről csak voltak más csatornák (netes adók) amik nincsenek Digin. Mivel semmi új nem volt visszaállítottam a régiót magyarra és most nincs Hbbtv-m. ;)

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák