Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz pzske #39939 üzenetére

    Üdv!

    Nekem 3.1.3-mal 200-as net lefelé 26 MBps-t stabilan hozza, felfelé szaladgált már 10-zel is az adat. Szal itt nem csak a régi klienst gondolnám hibaforrásnak. Ha csak nem valami őskövület.
    (#39953) kali:
    Jaja, pár ember rendesen ki tudja tekerni. Nekünk is öcsém meg én agyontekertük a 30-as Telekom-ot, most a DIGI 200 elég de csak azért mert tesókám wi-fi-n van úgyhogy nem tudja fullra kihajtani a 200-at... Úgyhogy ezzel amit írsz te is hogy több ember ki tudja hajtani, maximálisan egyetértek. Például albérlet, ahol szintén többen vannak. Vagy hát esetleg a szomszéddal megosztott net, amit mondjuk én kerülnék a közös IP és stb. okok miatt is, de van akinek így éri meg... És ha nagyobb a családja meg a szomszédé is akkor az 1000 is kevés lehet.:).

    A sávszél vitához:
    A kínált meg a garantált téma. A kínált sebességek is eléggé kecsegtetőek, de azért ahogy wwenigma is írja a garantáltak se rosszak. És ha úgy nézem hogy 4000 Huf-fért kapok 80/40-es netet, és 6000 Huf környékén a 300/50-et még az is rendkívül kecsegtető ajánlat...
    Szal szerintem ha csak a garantált sebesség van meg, akkor is a DIGI a legjobb. UPC garantáltjai még csak-csak rendben vannak, de a Telekom nevetséges értékeket ad. A legnagyobb csomaghoz a 15/1 garantált sebesség gyak. tényleg csak hibánál jelenthet valamit, terhelésnél nem szólhatsz, mivel a hálózat terheltségénél se nagyon esik le 15 Mbps-re. Általában 30-80 Mbps közé esik, ami bosszantó, de tenni nem tudsz semmit, és mivel írtam hogy a garantált értékek szinte a nullához konvergálnak, szinte a használhatatlanságnál lehet szólni. Igen, használhatatlan, mert akinek szüksége van a 120 Mbps sebességre, annak biztos jó oka van, már ha nem torrenthuszár. És ha sokat forgalmaz, akkor a garantált 15/1 Mbps-t ami ugye alig 2 MBps / 100 MBps, annak épp elég bosszantó hogy a rohadt magas árnál ilyen nevetséges sebesség alatt szólhat csak.

    Szóval szerintem a DIGI ha az árakat nézzük és garantált sebességeket, akkor is jobban járunk mint ha a UPC vagy Telekom kínált sebességeit és árait nézzük.

    üdv, adika4444- Ha egy munkát 30 perc alatt elvégzek, az azért van, mert 10 évet töltöttem azzal, hogy megtanuljam, hogyan kell 30 perc alatt elvégezni. Az évekért tartozol nekem, nem a percekért.

Új hozzászólás Aktív témák