Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz TeeJay #73462 üzenetére

    1év te miről beszélsz?
    kezdjük avval, hogy a szankció nyárvégétöl lép életbe.
    utána számolj 1 évet, nah ha emg vagy, akkor közben esen le a tantusz hogy nem lesz az 1év, és ha most van 1évre tartalékuk, akkor böven lesz 1 év mulva is, hgoy miért mert enm fog kitartani a szankció 1 évet, nem véletlenül az Alphabet Inc. és a többi is a kormányra gyakorol nyomást, hogy oldja fel a HUAWEII szankciót-t mert csak akkor fog ám kémkedni ha mindent ö gyárt és nem akár 1 megbizható amerikai cég a Huaweii-nek.
    az 5g miatt megy a balhé, ez kihatot a mobilokra, de a vezetékes hálozatot nem fogja haza vágni,
    és nem fog kitartani 1 évet a szankció, előbb fog megegyezni a Nagy-Kina és az USA , ez csak erüfitogtatás az USA részéröl, csak a fagyi vissza is nyalhat, ha sok állam huaweii-t használt akkro azok ugyan csak oda szankcioznak az USA-nak hogy oké akkor te meg ezt, és inkább feloldja, ebböl mi sokat nem fogunk látni, csak hogy megszünt a szankció .

    amugy is a Nagy-kináról bezsélünk ugye?
    mikor számitot nekik valami papir engedély a gyártáshoz?
    persze az nem hivatalos, de menynibe fáj a saját gyárában ahol eddig is gyártot soc-ot legyártani a szankcio ideje alat is ugyan azt , amenyi copy telefon kijön közel 99%-ban ugyan ugy néznek ki és van hogy a copy jobb is az eredetinél, pedig licenc és jogvédet az eredeti, mégis van kinai, bemész egy kinai piacra, gondolod ott 1500ért ugyan azt a nike cipöt ruhát kapod mint egy nike boltba csak példa?

    ftth átálással a helyzet az , hogy kevés a munka erő, és az invitel felvásárlása okozott némi plusz munkát ahol az adsl és hasonlo tipuso vonalakat átkell épiteni és azokat már ftth-ra teszik, igy sok efi jön,

    mind emelet elkelelt inditani a mobilt is , máskép bukják a frekit, ez megint csak munka erő hiányt képez,
    amiböl amugy se volt sok, nem véletlenül jönnek erdélyiek szerelni ftth-t ujkötést.

    #73461) Fecsike
    akkor 1300 vevőd van, de ettöl még a környezeti tényenzöket nemt udod befolyásolni, hogy ki másnka van még wifi-je stb. ami szeneyzio a sávot nállad, ez van.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák