Új hozzászólás Aktív témák

  • Sumi

    aktív tag

    válasz TeeJay #87538 üzenetére

    Nekunk van digi es telekom is (utobbi ket tvvel), es nem akad az (hd) adas mikozben maxon torrentezek. Viszont digin meg nem sikerult 100-105 mega fole mennem valos letoltesi sebessegben, hiaba merek a digivel 930-at. A telekom meg 115-120 mega kornyeken megy. En ezt a pppoe-nek tudtam be eddig, de lehet hogy mas miatt van.
    Igazabol ket dolog szimpatikusabb a telekomban, az egyik hogy nem nagyon tapasztaltam meg vele napi idoszaki lassulast (4 eve van), meg ugy eleve szolgaltatas problemat - szerintem jobb a peeringje, uplinkjei, meg ugy kb az egesz halozata, a masik meg hogy egy hete felfele is gigabites a csomag, es azert az nagyon kellemes pl. vpn eseten. Megvoltam eddig nelkule, de jol esik a nagyobb uplink. A set-top box az egyeduli kenyelmetlenseg (ja meg a dupla ar :))) , ami foleg akkor idegesito amikor pl. Plex-et neznek a tv-n, tehat forrast valtok, es az tokmas hangerovel szolna.. De az adas minosege tenyleg stabil es jo.
    Nehezen tudnek abszolut gyoztest hirdetni, mert a digi pont annyival olcsobb a telekomhoz kepest, hogy az aprobb es/vagy ritka kellemetlensegek szamomra belefernek. Magyarul szerintem nem er meg +6 ezret hogy 365bol 365 napon menjen es ne csak 363-on mondjuk. Meg az 1gb uplink sem er annyit a 300 helyett. Az biztos hogy ha a ketto kozul kene valasztanom, akkor en a digit valasztanam, de nem azert mert abszolut jobb, hanem mert - szamomra - ar/ertek aranyban jobb.
    Bocs az ekezet hianya miatt.
    szerk: nem egy cimem van a ketto mielott meglincselnetek :D, hanem par utcara egymastol (rokonok).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák