Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz MarQs #3866 üzenetére

    Photoshop alatt én azt tapasztaltam, hogy inkább a videókártya és a memória a lényegesebb. Tehát, ha van jó sok memóriád, meg egy 2 GB-os videókártyád a gépben, akkor elég nehéz rajzolással a Photoshop-ot meghasaltatni normál felhasználásban. Persze, ha nagy ecsetméretet egy rakta effektussal állítasz be, akkor semmi sem lehetetlen ;)

    Amit viszont még tapasztaltam, hogy a Corel Painter X3-ban lényegesen gyorsabb a toll visszajelzése, vagyis kisebb hardverkonfiguráción is nyújtja azt a zökkenőmentes teljesítményt, ahol a Photoshop már belassult.

    Ha elküldöd nekem a pontos konfigurációt, akkor meg tudom mondani, hogy lesz-e különösebb problémád. De ha gondolod, akkor próbát is meg tudunk tenni. Ha notid van, behozod, rárakunk egy általad kiválasztott táblát és megnézed a teljesítményét. Ha viszont asztali a géped, akkor is tudunk megoldást, ha komolyan gondolod a vásárlást, de ahhoz már jobb, ha bejössz és személyesen átbeszéljük. Ha érdekel, akkor keress meg e-mailen (fazekas@grasshopper.hu), vagy privátban.

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák