Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Köztudott, hogy balansz szempontjából nem a legjobb a gém (bár patchelgetik a nagyon op dolgokat), eddig nekem nem volt közvetlen tapasztalatom semmilyen broken fegyverrel vagy spellel, viszont most kaptam egy ash of wart, ami az Ice Spear névre hallgat.

    Hát halljátok, ezzel most megtapasztaltam milyen is az, ha valami tényleg erős van a kezedben, rátettem a +8 banished knight halbertre és én érzem magam csalónak hogy ezzel megyek... ilyen érzésem még sosem volt souls játékokban. Ez azt csinálja, hogy (fp csökkentő talizmánnal) 12fp-ért cserébe, megpörgeti a fegyvert és kilő egy nagy jégszilánkot előre. Meele vagyok alapvetően és ezzel most a gyengeségemet nagyon jól tudom kompenzálni, távolról lelődözhető a legtöbb ellenfél és a sebzése az ami igazán durva. Úgy néz ki, hogy jelenleg egy általános egykezes (másikban pajzs) támadásom olyan 200-at üt egy ellenfélre, na ez a távolról ellőhető jégszilánk ilyen 400-500-kat ver rájuk. A crucible knightot most vertem le nemrég, hát annyi volt hogy elszaladtam biztos távolságra és lődöztem amíg meghalt, hozzám sem tudott érni, a pajzsával párat kivédett ugyan, de így is kb 20mp volt a harc.

    Teljesen mást terveztem, eredetileg egy paladin buildet akartam (villámdobálással, flame of frenzyvel), de ez most annyira erős ash of war, hogy voltaképp lehet teljesen felesleges más spellt használnom, elég csak a meele statokra rámenni mellette és kész. :U

Új hozzászólás Aktív témák