Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz Rick3D #31725 üzenetére

    grHawk nem volt se nagyképű se "mindent jobban tudó". Elolvastam a review -t, hidd el tudok angolul, tele van nyelvtani hibákkal az írásod és való igaz az is, hogy az írás jelek is sokszor rossz helyen vannak. Fogalmam sincs ki az tanultabb ember akinek megmutattad és szerinte OK volt, de akkor félre vezetett vagy mégsem annyira tanult...

    És hidd el, ebben a hsz. -emben semmi rossz indulat vagy nagyképűség nem volt, csak egy észrevétel.

    A másik: nem igaz az, hogy ide csak olyanok járnak akik ne látnának szívesen újításokat vagy új irányt a játékban, esetleg olyan dolgokat amik sokaknak tetszenének egy sci-fi játékban de nem feltétlenül az "ős" Elite rajongóknak. A Frontiernek meg kell hoznia azt a döntést, hogy nem lehet a végtelenségig kiszolgálni az ős Elite -eseket, és mindenféle szempontból újításokat kell behozni a játékba. Én is szívesen látnék ilyeneket. Nagyon sok mindent már le is írtam, hogy pl. miket.

    Ez az egyik legkultúráltabb topic itt a fórumon, köszönhetően pl. Duvi -nak, aki nagyon jól egyben tartja az egészet, Ő tudja jól, hogy néha nálam is elszalad a billentyűzet és kiírom magamból ha épp haragszom a játékra vagy a Frontierre :DDD és ilyenkor "megdorgál" de sosem éreztem azt, hogy ezt bárki is gonoszságból tenné. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenki leírhatja ide a véleményét a játékról és a fejlesztőkről is szabadon.

    [ Szerkesztve ]

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák