Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz duvi #31920 üzenetére

    Már nem azért Duvi, hozzászoktam már a tartalmi nulla livestreamekhez, főleg a Frontiertől. Amikor egy kis újítás köré akkor hypeot csapnak, mintha a csillagokat hozták volna le.

    Dühös vagyok. De rohadtul. Kint vannak az E3-on, várnánk valami bejelentést, amit mellesleg ígértek, és lemegy a teljes mondanivaló fele - mivel ugye holnap jön a második fele - és semmi. Semmi érdemi. Semmi érdekes*. Semmi. Elmondom mi történt:

    A Frontier baráti körből (a játékos groupok felnyaló része, vagy olyan streamerek, akik rosszat sosem mernek mondani a játékról) meglett hívva néhány arc, akik jópofiztak Eddel, miközben Ő kapott egy üzenetet. Elolvasta (elhadarta egy fél perc alatt, látszott, hogy pont annyira lesz*rja, mint mindenki, csak ezzel kiszúr azokkal, akik meg pont nem), majd az üzenetben megadott helyszínre ment, ahol volt egy műhold. Ez az üzenetben megadott időben elmondott egy rakás betűt, amik konkrétan a rendszer nevét betűzték végig. Misztikus. Aztán odamentek, ott pedig leszálltak a megadott állomásra (Orcus Crag), ahol megjelent egy Community Goal, ami arra kér, hogy szkenneljük a thargoidokat.

    Ennyi.

    Csesszék meg, de komolyan. Ezek után, hogyan számítsak "nagy leleplezésre", ha még erre is azt mondta Ed, hogy "megéri kivárni a végét". Más játékban egy leleplezés óriási tartalmakat rejt és még gyakran azt is keveslik, itt meg egy két soros scriptet meg egy CG-t hypeoltak kontent méretű hírré. Kb. 5000-ren nézték a streamet, és a végén annyi negatív komment volt, hogy én, aki alapvetően bizakodó a játékkal kapcsolatban, még én is reméltem, hogy ezt jól a szívükre veszik. Az FDev kezd nekem az Ubi szintjére alacsonyodni. Nem a játék problémái miatt, nem is a kontent sebessége miatt, egyedül egy oka van, hogy lassan sz*rba nézem (és a játékosközösség jó része a fórumok alapján) Őket és a szavukat, az pedig a elcseszett kommunikáció.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák