Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    Pár apróság még. A point defence tényleg nagyon hasznos, tegyél belőle bőven a hajóra, és persze leginkább a hajó felső oldalára, hogy lőni is tudjanak. :D Kisebb hajóra nyilván kevesebb fér, nekem az Anaconda szinte teljesen levédte az összes rakétát, amit a kis dögök kilőnek. De pl. egy AspX is tökéletes. A lehető legközelebb kell vele leszállni, és kb. az egész bázist lefedi. Olyan helyre érdemes menni, ahol a terep ezt engedi. Vannak nagyon jó és nagyon rossz terepre épült bázisok.
    Amúgy meg ha óvatosabb vagy, mehet 4 pötty a pajzsra, kettő a fegyverre. Amúgy inkább 2 pajzs, 4 fegyver a jobb, akkor hamar szét lehet lőni őket.

    Javaslom, hogy ne egy kisautót vigyél. Egyrészt bármi történhet, beakadhatsz valamibe, és csak a self destruct segít, vagy szétlőnek, másrészt ha nyersanyagokkal rosszul állsz, akkor nem biztos, hogy tudod őket újratölteni. Én egy négyes hangárt viszek magammal, és mire a 4 kisautóból kifogy a lőszer, kb. elegem is van már Guardianfalvából, szóval az újratöltéssel sem foglalkozok. A hangár meg az SRV olcsó, ezen nem érdemes spórolni. 1-2 ugrással több, de még mindig jobb, mintha több száz fényévet kellene menni, hogy újat vegyél, mert odaveszett az az egy vagy kettő, amit vittél.

    A sentinelek intelligenciája jól mutatja, miért is halt ki a faj. Elképesztően ostobák, gyakorlatilag az oszlop mögé bújáson kívül semmi egyébre nem képesek. Viszont a lövéseket azért jól bírják, ezért egyszerre kettőnél többel ne harcolj. Szerencsére ilyen eset nem is túl gyakran van, és akkor is némi helyezkedéssel kivédhető. Úgy vettem észre, a letámadás a legjobb taktika ellenük, ha egyedül vannak. Ha többen, akkor érdemes úgy intézni, hogy csak az egyik legyen tűzvonalban ill. közel.

    Ha még új vagy a harcban, akkor érdemes olyan guardian bázist keresni, ahol weapon blueprint fragmentet lehet szerezni, mivel itt van a legkevesebb sentinel. Összesen hat darab, ebből hármat egyenként elő lehet csalogatni azzal, ha közel mész hozzájuk szóval jól lehet gyakorolni az 1v1 harcot velük. A negyedik akkor jön, ha aktiváltad a hat pylont, és még kettő jön miután beszkennelted a gömböt. De ezt a kettőt akár ki is lehet hagyni, ha szkennelés után azonnal elhúzol a bázisról, 500 méternél messzebb mész, és menübe kilépsz, majd belépsz. Szóval ezeken a helyeken akár 4 sentinel kinyírásával meg is úszhatod. Persze azért kelleni fognak a cuccok, amiket elpotyogtatnak, szóval lődd csak őket szét. De gyakorlásnak ez a legjobb hely.
    Module blueprint bázison 12 sentinel van, és a végén egyszerre 4 jön elő, szóval ott óvatosabban. Vessel blueprint bázison meg 16, szóval oda csak akkor menj, ha már magabiztosan irtod őket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák