Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    Srácok, közben tegnap teljesen elveszített engem a Fifa. Leültem kicsit DR-ezni, mondom csinálom a küldetéseket (Bruno és Mendy) is közben és jól érzem magam, aztán szépen 1780 pontból lett 1680 (ebből volt egy meccs ahol -42 pontot kaptam, és minden döntetlen után levont 5-10 pontot). De nem is a skill pont érdekel, hanem az hogy élvezhetetlen a játék, semmi értelme leülni elé, mert semmilyen örömöt nem nyújt és ennek oka legfőképpen a delay és az irányított játékmenet. Az első 8 meccsen 6-szor játszottam döntetlent és kétszer kaptam ki, egyszerűen nem engedi a rendszer hogy kijöjjön a játékosok közötti különbség, mindegyik meccs kiélezett, szoros (ezzel nem azt mondom hogy nekem kellene nyernem mindegyiket, sőt). Mindegyik meccsen hányinger a kapcsolat, ütemekkel később passzol (vagy csak akar) a játékosom, a lövés a delay (ami ugye mindenkinek más attól függően hogy hol él...) miatt 20 méterrel fölé megy, ball rollt nem lehet normálisan megcsinálni stb. A Fifa közösséget már nem is említem, hisz tudjátok. (pl.: a srác ír 3-1-es vezetésnél a 88. percben hogy engedjek neki egy Mertens gólt, előtte meg végignézte és dabelte az összes - fos - gólját, úgyhogy írtam is neki, hogy ezek után még alá is rúgok Mertensnek nemhogy gólt lőjön). Tudom hogy csak a szokásos, de most jöttem rá hogy én otthon már nem akarok gürizni, hajtani valami semmit nem mondó virtuális szarra, és nem akarom, hogy a tudásom valamiben a legkisebb mértékben se legyen figyelembe véve. Szóval csak ültem és néztem ki a fejemből hogy mi a picsának játszok én ezzel, miért lenne jobb, ha SH Bruno vagy Mendy a csapatban lenne, miközben gyakorlatilag nulla másodperc örömet okoz a játék. És akkor úgy döntöttem hogy ez nekem nem kell, többet ezzel nem játszok egy percet sem.

    Nem töröltem a játékot, de kizárólag SBC-t csinálok és majd nyitok konzolról ha jön a Futties csak úgy funból, a Fifa 21-et pedig ajánlom azoknak akik kínozni szeretnék magukat.

    Nagyon-nagyon komoly változásnak kellene történnie a játékkal hogy pár éven belül újra megvegyem, ez így komolytalan és nevetséges, nagyon sajnálom hogy nincs a piacon normális focis játék.

    #fyEA

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák