Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    John Wick: Chapter 2

    Már majdnem a főcím előtt kikapcsoltam a taxigarázs-os scene közben, meg a motoros "teleportálós" üldözés. Nem értettem miért nem lövik agyon ott a francba. Hama' vége lett volna a filmnek. De nem, mindenki szaladt felé "bunyózni" inkább. Minden gengszter hülye.. Mint az első részben mikor lekötözték a székhez.

    De nem kapcsoltam ki..

    És végül tetszett a film, jobban mint az első. Nekem a bérgyilkos alvilágnak a szabályai tetszettek a legjobban. Azt érdekesnek találtam. Kicsit olyan mint a The Kingsman. A "Helen"-es szál vagyis annak érzelmi kivetülése Keanu arcán... Ennek a csávónak az a legkifejezőbb testi "mimikája", hogy csámpás mint a sz*r. Ugyan olyan kifejezéssel állította meg a buszt, és a hajót. Ugyan ilyen arckifejezéssel harcolt Smith ügynök ellen. És ugyan ilyen arcal esett szerelembe Charlize Theron-nal. Az volt a szerencséje, hogy jobban bunyózott, meg lövöldözött mint a kutyus, mert eskü annak a kutyának több érzelmet tükrözött az arca mint Keanué. :) Na jó egyszer elkiabálta magát a filmben mérgesen, akkor elhittem, hogy tényleg mérges. De zúzni azt tudott Wick, és ez a lényeg. Főleg erre a zenére: [link]

    Szal' nekem tetszett, jobban mint az első. De a folytatást már most túlzásnak érzem. :) Miért kapta végén az érmét?

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák