Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz sherlock82 #65210 üzenetére

    Par honapja elkezdtem kijarni kosarazni, csak ugy poenbol. Dobalgatni, szorakozni. Aztan raalltam arra, hogy edzes legyeny sok futkarozassal es cel pl. 1000 caloria elegetese.

    Par hete ugy mentem ki delutan, hogy elotte delben futottam egy talan temposabb 10km-t. Faradt voltam, valamiert meg a hasam is fajt, de a Csaladom nem volt otthon, kihasznaltam az alkalmat.
    Ket ~16 eves srac volt kint, vizilabdasok, egyesuletnel jatszanak. Jatszani akartak, mondtam h felejtsenek el, de aztan ravettek. Nem jatszottak tul jol, de en sem - megis siman nyertem. Egy-egyeztunk, a vesztes kiult, a gyoztes jatszott a kimaradoval, harom nyert kosarig ment a moka, ket palankra.
    Miutan zsinorban negyet nyertem, nem birtak folytatni. Kesobb megint jatszottunk, meg simabb lett. Mig Ok fetrengtek, es hajigaltak parat, en futkaroztam es dobaltam vegig. Utana mar ugy jatszottunk, hogy ketten voltak ellenem. Es igy is sima lett a vege, mindket alkalommal. Mint a Nagy-Alfold, ugy terultek el a palyan. Kipukkantak. 16 eves, egyesuleti sportolok.
    En meg dobaltam meg egy kicsit, hogy meglegyen az 1000 kcal. Meg fetrengtek, mikor hazakocogtam.

Új hozzászólás Aktív témák