Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    Megjott a "kebab gitar" :DDD
    Majd delutan szanok ra idot rendesen beallitgatni, de azert gyorsan behangoltam (meg elotte egy hajszalnyit tekertem a nyakon), atnezegettem, gyors elso benyomasok:

    - A minoseg/anyaghasznalat altalanossagban lenyugozo az arahoz kepest. Ha a ketszer ennyiert vett Squier-em csak feleennyire igenyes lett volna, sosem adom el.
    - A hangolokulcsok eleg gyatrak, az egyik eleg szoros, a masik nagyon konnyen tekerheto, olcso darabok, de vegul is mukodnek, a gyari hurokkal is egesz jol tartottak a hangolast a par perces probalgatas alatt.
    - A bundok nagyon kicsik az Extra Jumbos Schecterhez kepest, kicsit fura, de legalabb most mar ilyen is van a kezem alatt :D Hogy mennyire lesz tartos az majd kiderul. A szeluk nem vag, nem log ki, szepen ulnek a helyukon.
    - A pickupok tenyleg a 'mikrofonos' fajtak, bar annyira nem hallatszik be minden mint a Squier-nel (annal legalabb annyi hallatszott a zorgo tremolo-rugokbol meg a heveder surlodasabol mint a hurokbol). A hangjuk amugy pont azt a tiszta magasat hozza (a nyaki foleg a jo kis meleg hangzassal) amit annyira hianyolok a Shecterbol. De ha valahol latok valami olcsositott hasznalt Telecaster-szettet, akkor ez idovel cseres lesz.
    - Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Dobbenet. A majdnem 300ezres Schecter ezt a feladatot nem tudta megoldani, ott 2 es 10 allas kozott gyakorlatilag nem valtozik a hangero, a volume poti ott lenyegeben csak nemito gombkent hasznalhato. Ezen a filleres kacaton meg VAN HANGEROSZABALYZAS bakker! Ahogy tekerem lefele, fokozatosan halkul. Elkepeszto hol tart a tudomany :D
    - A potik amugy is nagyon jo erzetuek, nem lotyognek, pont annyi ellenallasuk van hogy jo masszis erzetuk van, es meg jol is neznek ki.
    - A nyak illesztese tupontos, a 100+ ezres kategoriaban nezegetve ennel sokkal csunyabbakat lattam a boltban.
    - A bridge es a potik alatti lemez baromi vastag, massziv, igenyes darabnak tunik.
    - A nut (nyereg? :F) tipikus gagyi muanyag, de igazabol mukodik, majd jol meggrafitozom, de legalabb teljesen jol sikban van a nyakkal.
    - A bridge hatuljan a babak csavarjai alatt van 6 lyuk, ez azert van hogy ha nem tetszik a testen atmeno hurozas, akkor ide be tudom fuzni a hurokat? :F
    - Hibabol annyit talaltam gyors atnezes utan, hogy a nyak tove korul van ket apro kis folt/benyomodas, jelentosege semmi :)

    Eddig maximalisan pozitiv a velemenyem rola, ennyi penzert tuti vetel, a pickup- es esetleg kulcscsere azert jot fog neki tenni.

    Ha meg arra adom a fejem, szerintem viszonylag keves szivfajdalommal allok neki festegetni meg egyebeket mokazni vele, sajna csak a fekete volt ilyen pofatlanul olcso, a feher mar majdnem annyiba kerult volna mint a legolcsobb Squier.

    [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák