Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    válasz gyuri860213 #163194 üzenetére

    nem mondtad, hogy napi fél kilót eszik belőle az illető, és egyébként is, én sima rántott húsra gondoltam, nem ilyen nem tudom milyen darálékból készült szarra. így már tényleg gáz a dolog. hogy mennyire, azt nem tudom megmondani, én nem veszek semmi ilyesmit (de ha elém tesznek egy rendes rántott húst, azt természetesen megeszem), mert hulladéknak tartom, és amúgy is utálok olajban sütni, mert büdös lesz tőle. egyedül az őzlábgombát rántanám ki, mert azt másképp nem lehet megcsinálni, de egyszer kudarcot vallottam vele, úgyhogy már azzal sem próbálkozom. azt, hogy ténylegesen mennyire gázosak ezek a kaják, nem tudom megmondani, mert pl kis unokahúgom és unokaöcsém ilyeneken nőnek fel. vajas kenyér piros arannyal, szörp, "parizer", rántott pipiropogós, "májkrém" stb., minden, ami miatt te rögtönítélő bíróság elé állítanád a szülőket. :DDD múltkor adni akartam nekik sült csirkecombot, néztek, hogy ez mi...mégis egészséges, szép gyerekek, nem tudom, hogy még egészségesebbek lennének-e, ha nem ilyen szarokat ennének, vagy csak mi túlozzuk el a dolgokat. ja, amikor földimogyorót adtam nekik, akkor meg patáliát csapott tesóm, hogy mindjárt meghalnak allergiás sokkban. persze kurvára semmi bajuk nem lett. tejet sem szabad inni, mert attól is allergiás rohamot kapnak (természetesen ez sem igaz). marad a szörp. elég szomorúnak tartom ezt a dolgot, de mondom, szerencsére nincsenek elhízva és nem is betegesek. ehhez képest ha egy 40-es fazon pipiropogóst eszik, attól nem mennék a falnak, felnőtt ember.

Új hozzászólás Aktív témák