Új hozzászólás Aktív témák

  • headhunter

    addikt

    "A permeátum a tejiparban az, mint a húsiparban a mechanikusan lefejtett hús. Újrafeldolgozott hulladék.
    Konkrétan a " Tejipari kézikönyv"- ben a melléktermék-feldolgozás speciális gépei és berendezései fejezet taglalja (599. oldaltól).

    Amíg a tej a tehéntőgytől eljut a feldolgozó gépsorok utolsó tagjaiig, addigra nagyon elfárad, sok mindent kezdeni nem lehet vele, jön az ultra,mi több hiperszűrés nagy nyomáson, membránokon keresztül, egészen a 0, 0005 mikromilliméter részecskenagyságig. Egyik oldalon fennmarad a tejfehérje , a másik oldalon megjelenik a permeátum. Egy szürkés-fehéres zavaros víz , melynek zavarosságát leginkább a mész okozza, ( megjelenésében is arra emlékeztet, mikor kiöblíti valaki a meszes vödröt) egyéb ásványokat nyomokban, ha tartalmaz, hiszen azok része a tejszínben maradt. illetve, ha savóból készítik ezt az öblítővizet, akkor marad benne tejcukor is, de azért azt soha senki nem sorolta még az értékes tápanyagok közé..

    Az új MÉK engedi használni emberi ételbe. Ha a disznóval moslékot etetnek, szétbombázza az ólat a NATO meg az EU." :Y

Új hozzászólás Aktív témák