Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Dorian #200814 üzenetére

    kifutottam a szerkesztési időből, így amit hozzáírtál: én is szeretem azt érezni, hogy "ennék"... ez most ilyenkor van meg, tízórai és ebéd között, de ebédtől egészen lefekvésig totál teltésgérzetem van... és gáz nekiállni vacsorázni így... azért enni, mert muszáj, nem azért, mert enni akarok.

    @Woodslave :

    reggeli: 80-85g lidl kovászos kenyér, rozzsal, 50g pikok pure csirkemell szalámi, 25-30g fűszeres vajkrém (miloba talán?), 30g ostrovit mogyorókrém vagy mandulakrém

    tízórai: 44g wpc

    ebéd: 80-85g (szárazon) teljeskiőrlésű tészta vagy rizs vagy quinoa vagy bulgur, 80-100g (sütve) sült csirkemell, 175 3%os joghurt, 80-100g ketchup, 10-15g mustár, 10-15g olívaolaj vagy 50-80g olívabogyó, 2g buldak carbonaraszósz

    uzsonna: 44g wpc

    vacsora: hasonló, mint az ebéd, csak kisebb adag: 60g (szárazon) teljeskiőrlésű tészta vagy rizs vagy quinoa vagy bulgur, 40-60g (sütve) sült csirkemell, 175 3%os joghurt, 60-80g ketchup, 10g mustár, 2g buldak carbonaraszósz, 10-15g olívaolaj vagy 50-80g olívabogyó vagy 40g lidl kovászos kenyér +25-30g ostrovit mogyoróvaj vagy mandulavaj.

    vacsorát lényegében úgy állítom össze, h a fennmaradó kcalt (a megfelelő makróarányban) lefedje.

    2300kcal, 200/200/77g ch/p/f

Új hozzászólás Aktív témák