PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Én kovásszal sütök, tehát 12-24 óra hűtőzés után a szakajtóból borítom a tepsire, így pedig a hideg tészta azért tartja a formát. De szerintem nem túl magas ( 60%-os ) hidratáció mellett élesztővel is kell, hogy működjön.
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új prémium hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest