-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Én ma délelőtt raktam össze a pizzatésztát, 625g liszt, 400g víz (kávéhoz kevert, hehe), 1 g instant élesztő, 7g só.
Most a hűtőben várja a vasárnapi pizza estét.Tegnap megszületett az elhatározás, kelleni fog egy ooni fyra. Van valakinek ilyesmi?
Egyelőre nekem több kérdésem van, mint válaszom...[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
Xabi78
aktív tag
Nálam egyelőre ez az alaprecept:
625g liszt
375-400g víz (lisztfüggő, amikor elöször dolgozom egy liszttel, inkább kevesebb vizet használok)
10g só
1g instant élesztő (most éppen oetker)
Ebből lesz majd 4x250g gombóc.
1-2 órát a konyhapulton pihen, aztán 2 napra megy be a hűtőbe.Cave canem!
-
Xabi78
aktív tag
Ma esti:
Most csak 24 órát kelt, nem is lett olyan levegős. Azért nagy duzzogva megettük.
Cave canem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox 360
- Az új Samsung táblagépek is az AI-tól hangosak
- Opel topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Drágul az EU-ban a GeForce RTX 4090
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen