Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Precorus

    tag

    válasz lemmy71 #64865 üzenetére

    Én haverommal már jó ideje kövön grillezek. Nem csöpög le, nem kap oda a láng. Régen el sem mostuk, ott hagytuk a grillezés helyén(szomszédos falucska, erdő széli kiépített rész), hogy majd használjuk következő alkalomra. Aztán valahogy mindig eltűnt.....
    Amit most fotóztam, az ilyen terméskő-burkolókő, itthonról maradt. Egy már biztos, azt nem szereti ha lehűtögetem vízzel mert vinném haza, mert azóta 2 dara is letört, és szerintem több is fog. Pogit még nem csináltunk rajta, ellenben a pácolt husikat istenire lehet megcsinálni. Belül megpuhul, nem szárad ki, utána a külsejét meg tudod csinálni úgy, hogy egy vékony ropogós réteg legyen rajta. Szerintem isteni :3
    Igazából odaégetni is lehetetlen, teljesen hülyebiztos.
    Majd valami gránit/márvány akármi követ kéne szerezni, ami kibír egy szezont. De lehet itthon egy kisebb maradék követ kipróbálok, hogy bírja-e ha nem öntögetem le, hanem 1 napig hagyom visszahűlni.
    Képeket linkeltem.
    Egyébként tuti hogy egy ilyen topic állandó lakója lennék :C :D
    1.1
    1.2
    2.1
    2.2

    [ Szerkesztve ]

    Könyvtár == Old-school Netflix

Új hozzászólás Aktív témák