Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Szerintetek mennyire lehet praktikus / érdemes olyan sütőlapot választani, ahol két főzőzóna indukciós, kettő pedig nem? Gondolom a legnagyobb előnye akkor van, ha van olyan komolyabb edény(készlet)em, ami nem mágnesezhető, és ezeket nem szeretném lecserélni (de persze van mellette másmilyen is, hogy azért legyen értelme az indukciós résznek is).

    Most sima kerámia van, és a cserén gondolkodok. Csak igazából a felezettnek nem nagyon látom hátrányát, inkább előnye van, de lehet csak én nem veszek észre valamit...?
    Az egyetlen rossz helyzet, amit el tudok képzelni, hogy 3 vagy 4 lapot is használnék egyszerre, és van is rá mágnesezhető edényem, de csak kettőt tudok indukciós lappal meghajtani, a többit nem (ami szintén nem "baj", csak kevésbé hatékony). Na de ez azért talán nem túl gyakori.

Új hozzászólás Aktív témák