Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Dr. Szilikát #76810 üzenetére

    Én se vagyok híve a toldozásnak de az se pálya hogy feszül a csatlakozó.

    Már egy ideje köztünk vannak a moduláris tápok, de pont emiatt mindig olyat vettem amin az összes vezeték megvan. Most viszont már modulárisat gondoltam ki és mivel speckó, kapásból 2db kontakt is van. 1db ami csatlakoztatja a konnektorsint, és ami onnan indul.

    IDE-molex tudom, de emlékeim szerint kb. csak az IDE meghajtón voltak ezek a molex csatolók, aztán a SATA felülettel a táp is átalakult.

    Kontakthibát eddig csak molex csatlakozóval sikerült elérni, azt is a gagyi tápoknál. Ezek a 6/8PIN csatlakozók sztem sokkal masszívabbak már.

    Másik kommenthez szólva, azt tudtam hogy 5/12V egyszerre van/kell, (elektronika-motor) csak a +1 vezetéket nem tudtam hova tenni a SATA-n.

    Mindenhol a jobbnak vélt 6PIN hosszabbítás lesz és SATA. Vezérlőpanel lesz IDE/molex-re visszaosztva, ott nem lesz zavaró annyira ha zavaros a kontakt, nem mintha a DVD-nél számítana ami kb. 1üzemórát megy évente...

    Ettől jobb megoldás nem tudom hogy lehetne, volt olyan elképzelés is hogy vezeték felhasítás, toldás a kívánt mértékig, forrasztás, zsugorcsövezés, vagy csokiba, esetleg teljesen új kábelt építeni, de azért a garancia sem ártana még pár évig így erről inkább letettem ;]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák