Új hozzászólás Aktív témák

  • #85578752

    törölt tag

    válasz #64905664 #7789 üzenetére

    Van a Bialetti Mini Express, abból is az egy csöves verzió ami nem forralja szét a keletkező gyenge kis habot, mert egyből a csészébe tolja a főzetet, de az meg azért macerás mert adott a geometria ami nem is biztos hogy annyira jó, meg amikor már elég a jóból, még fújja tovább a híg levet...
    Talán egy olyan U alakú cső lenne jó a Mokina középső csövének végébe, ami visszafordul a tartály felé, de az elejét el lehetne lopni egy csészébe.
    Ugyanez Brikkával talán egyszerűbben meg is oldható, mert adott a menetes furat a csőben. Talán IMS szűrővel és presszó finomságú kávéval keletkezik valami crema amit érdemes így lehalászni.
    Ja meg van egy Cuor di Moka nevű Bialetti is, ami elengedi a nyomást, amikor elér egy szintet a kávé, hogy ne keveredjen bele a túl forró vízzel kioldott híg csersavas főzet az aromákkal teli elejébe. Annak aki nem tudja eltalálni mikor kell elkezdeni kiönteni csészébe.

Új hozzászólás Aktív témák