-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papacoffee
csendes tag
Eladó egy új Flair sok kiegészítővel.
Aki innen viszi annak 135 ezer az ára és ha összejön akkor akár személyes átvétel is.
[link] -
hoffman_
nagyúr
mintha pont a héten olvastam volna valakinél itt, hogy JH módszer nem jött be annyira V60-ra a dózisok miatt. úgy fest ez sokaknál előjött, most nézem csak én is még, de kaptunk újabb ötletet kisebb adagokra: [link]
-
verti1
tag
Bekapcsolod. Három gombbal zongorázol, hogy beállítsd a hőmérsékletet. Negyedik gomb ha szeretnéd, hogy tartsa is a beállított értéket. Nagy nehezen elindul a melegítés, de nem mindíg(újabb nyomogatás). Minimum három fokkal túllövi a beállított értéket. Leveszed, de ha megint azt akarod, hogy tartsa akkor újabb gomb nyomás. Dől belőle a víz amikor öntőd. Egy gomb háttér világítása már örök nyugalomra szenderült.
Stagg: megnyom, teker, levesz, vissza, kikapcsol, örül….
-
vendingo
veterán
Tudnátok ajánlani 10k körüli kategóriából bevált classic csokis, mogyorós kávét? A lényeg, hogy ne legyen savas, gyümis.
Újhullámos témára még vissza kell majd szoknom.
Több ajánlás is lehet, 250g kiszereléseket tervezek majd rendelni. -
hoffaboy
csendes tag
válasz
hyperspace
#122084
üzenetére
Detto. Márciusban vettem 15eFt volt ingyen szállítással, azóta használom Hario Switchcsel. Az utolsó 50-100mlt kicsit nehézkes belőle lassan önteni, de nálam ennyiben ki is merülnek a gyengeségei. Biztos más veleményen lennék én is, ha használtam volna már valami felsőpolcos kancsót.
-
Krajcsi
csendes tag
válasz
CsiguszMaxim
#122079
üzenetére
Én nem nézem az időt, íz alapján állítom a szemcseméretet le vagy fel, oszt ennyi.
2-3 shot alatt mindig eljutok az ideális beállításig oszt kb baromira nem érdekel az idő.
Igazság szerint az idő csak egy visszaigazolás. Ha jó az előkészület, adott az in és out, a hőmérséklet, a nyomás, akkor már csak a szemcseméret finomítás van. Tök mindegy, higy 28 v 30 mp alatt finom az aktuális kávé, az ízt kell nézni.
Az idő az csak egy jelzőszám, nem a változó a képletben. Nem az időt befolyásolod, hanem a szemcseméretet, aminek a velejárója optimális esetben a lefolyás idejének a változása. -
brumi1024
veterán
válasz
hyperspace
#122084
üzenetére
Nem felhasznalobarat a kezelofelulete (tul sok gomb, "kikapcsolashoz" fel kell emelni a kancsot, a homersekletallitasrol nem is beszelve, a hold funkcio sem trivialis), illetve finoman onteni nem a legjobb vele. Vicces, hogy a Stagg egy tekero+gomb komboval meg egy snake jatekot is megold vs a 8 darab erintogomb a Tchibon.
Ezeken kivul nem veszes szerintem, de ahol gyakran hasznalom oda vettem Staggot. -
icm
tag
válasz
CsiguszMaxim
#122079
üzenetére
-
dis236
csendes tag
válasz
CsiguszMaxim
#122079
üzenetére
Ami megoldást láttam különböző csoportokban az egy szilikon tölcsér (pl [link]) aminek a végét úgy vágod le hogy pont megtartsa a hengert és a tölcsért meg be lehet tenni kb bármilyen vízforraló tetejébe.
Én sosem próbálkoztam ilyennel de elég sok képet láttam ahol az embereknek jól bevált.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Ma megjött a K4, a Flair Classic-ot önmagában fogom mellé megvenni a nyomásmérő fejjel. Lépnék tovább a történetben és a vízforralás, henger előmelegítés témakörében próbálok valamiféle megoldást találni.
Első körben arra gondoltam, hogy veszek egy ilyet: [link] és reménykedem benne, hogy a Flair hengere pont beleillik a tetejébe és azon tudom gőzölni. Ha nektek van kiforrott megoldásotok erre és ahhoz van bevélt vízmelegítési és gőzölési megoldás (vízöntögetős több körben nekem annyira nem szimpatikus) jöhet akkor az is.
Másik kérdésem az volna, hogy a húzás során miért nézik a lefolyás idejét is, nem csak a produktum súlyát illetve a nyomást? Vagy másképp feltéve, indokolt mindhárom a paramétert figyelembe venni a lefolyás során?
Előre is köszi!
-
mutyi
senior tag
JE-Plus őrlőn gondolkodom, a már meglévő Eureka Specialita mellé.
Van-e köztetek olyan,aki mind a kettőt használta? Érződik a különbség?
Én főként a hagyományosabb, sötétebb kávékat iszom.
A legnagyobb gondom az a Specialita-val, hogy gyakorlatilag 0-án áll a kis tárcsa és sokszor érzem,hogy túl gyors a lefolyás, már nem tudok hova finomítani.
Esetleg tudtok valami megoldást,hogyan lehet ezt a problémát kiküszöbölni? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
justgiveup
#122076
üzenetére
CM a tápláléklánc teteje, onnan nem nagyon van feljebb.
OneEleven, Roastopus topkategóriás cuccai, Awaken, Impresso prémium, pl. -
justgiveup
tag
Itthoni pörkölők közül kikkel érdemes kisérletezni? Eddig a CM-mel kezdődött és zárult az itthoni repertoárom, szeretném kicsit bővíteni
A CM stílus alapvetően bejön, talán még kicsit világosabbat is el tudnék viselni. -
freaghill
őstag
válasz
RetepNyaraB
#122030
üzenetére
Végül sikerült facebookról megvennem egyet szuper áron.

-
athew
csendes tag
Sziasztok, Sage barista proba szeretnék venni új szűrőtartó kart. Ha jól értem ebbe 54mm-es kart lehet venni. Eddig még csak 40ezer környékén láttam, nem tudom elépzelni, hogy ilyen drágán lehet csak venni, mert általánosa 10-15ezer között látok ilyen karokat.
Tudtok ebben segíteni, hogy honnan és pontosan milyet vegyek? Nem szeretnék nyitottat venni, csak zártat és ne legyen fanyelű
(remélem nem olyan szélsőséges ez most, mert külföldről macerás rendelni) -
vicces1
aktív tag
Pacific yirga 1kg-os 9K-ra van akciózva. Kóstolta valaki, mikori pörkölés?
-
Cathfaern
nagyúr
Én csak magamra főzök kávét és amit egyszerre megcsinálok kb. 3 deci végeredményét azt bármennyire is szeretem nem kívánom egyben meginni.
Én 10-12g-osával főzöm, szóval egy adag az kb. 150-200 ml produktum aránytól függően.Flashback:
Valamiért ez ragadt meg a fejemben, de nem találok most rá semmi forrást. De nekem már 58 fok felett ihatatlanul forró, ízekből meg semmit se érzek. -
dis236
csendes tag
Én általában 350ml főzök le termoszba és mindig csak 1-1 csészét töltök magamnak, azt megvárom hogy lehűljön egy picit és úgy iszom.
Nekem ez eléggé bevált de ezzel is az a tapasztalatom hogy az utolsó csészének sajnos sokkal gyengébb az íze mint az elsőnek de ennél jobb megoldást még én sem találtam. -
Sped
aktív tag
válasz
Flashback
#122058
üzenetére
Kb. két hete filterezek, soha életemben nem ittam még ilyet.
Elindultam egy Hoffman recepttel (Clever Dipper, tehát kőegyszerű) és ugyanezt tapasztaltam. Pedig csak egy Lidl-ös etióp-brazil, nem ez a lényeg, de frissen semmi íze, fél óra múlva meg van neki.
Fel is merült bennem a kérdés, hogy filterből ki mennyit készít el egyszerre? Én csak magamra főzök kávét és amit egyszerre megcsinálok kb. 3 deci végeredményét azt bármennyire is szeretem nem kívánom egyben meginni. Egyelőre az a stratégia, hogy kettébontom az adagot és kb. 4 óra eltéréssel iszom meg, a kihűlős tapasztalat miatt 4 óra múlva is van íze a kávénak és iható. -
#98690560
törölt tag
Van CM tesztpörkölés megint.
Egyébként a webshop megnyitásakor az oldal tetjén egy kis üzenet szt írja, hogy érdemes lesz pénteken az oldalt böngészni. Esetleg valami black friday készül náluk? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Flashback
#122058
üzenetére
"Amíg forró addig teljesen jellegtelen íze van. Aztán ahogy hül úgy jönnek a gyümöcsös ízek, narancs, alma pipa. A marcipánt azt nem érzem ki."
Ez általában ilyen. 64 fok alatt nem nagyon van értelme filtert kóstolgatni (gyanítom espressot se, csak az önmagában elég sokat hül a más csésze - folyadék arány miatt), a legtöbb kávénál az 51-54 fok az ideális tapasztalatom szerint (de lehetnek kivételek mindkét irányba). -
Filter kérdés:
Van egy zsacskó Kolumbiai kávém. KB három hetes pörkölés. Natural feldolgozás.
A Comandante 25-26klikken van. Aeropressel csinálom, inverted: 90ml/15sec + 120-160ml/20sec. Majd egy lassú lenyomás.
Amíg forró addig teljesen jellegtelen íze van. Aztán ahogy hül úgy jönnek a gyümöcsös ízek, narancs, alma pipa. A marcipánt azt nem érzem ki.Rossz receptet használok? Rossz örlö beállítást?
Bejön ez a filter vonal is... -
kk831228
addikt
Üdv!!
Tuning GC tulajok:
Lenne egy olyan kérdésem, hogy vettem egy dimmer potit és bekötöttem a csapolás gomb és a pumpa közé viszont egy bizonyos tartományban nagyon becsörög ha leveszem a feszültséget a pumpán. Esetleg volt már valakinek hasonló probléma dimmer-el?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Paulie86
#122052
üzenetére
német oldalán a 1Zpresso is jót megy, érdemes megnézni őket. én JX Pro-t szerettem volna régóta, de 67e körül eltűnt itthon, visszajött 80-90e körül és onnan is eltűnt. hónapok óta nem látom. sima JX-et 45-ért tudtam behúzni szállítással, azért ennek most örültem. főleg filterre kerestem, azt a havi 1 presszót meg csak megoldja valahogy.
(K-Max, J-Max, JX, Q2 voucheres)
-
Uyuarasy
tag
válasz
Flashback
#122047
üzenetére
Valahol olvastam, hogy ez a kinai tok jo hozza, de nem rendeltem meg vegul (hasonloban van a JBL hangszorom es kicsit muanyag szaga van…
)Szerintem karacsonyra meglepem magam a sajat taskajaval, igaz az haromszor dragabb, de borbol van es belefer meg mas motyo is.
-
Paulie86
tag
Sziasztok!
Aki jó áron akar még Kingrinder K4 vagy K6-ot, az amazon-ról most igen kedvezően van szerintem...
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy Sage Barista Expresshez teljesen mindegy milyen tisztító tablettát veszek? Vagy van valami ajánlott?
-
Comandante-hoz lehet valami jó utazós tokot kapni?
-
DG790401
tag
válasz
vendingo
#122041
üzenetére
Kiderült nem sikerült szétkapni, elcseszett egy konstrukció, szerelhetetlen.....a kazán alső betápját nem sikerült kibontani pedig egy fél napot szívtam vele! Így nem mondható ki egyértelműen, hogy a fűtőszűl a ludas! Jön a profi szerelő és majd meglátjuk! Másnak is van ilyen szerencsétlen szériája vagy csak én nyerek meg mindig ilyet!
-
#64905664
törölt tag
Már nem tudom ki de valaki kereste itt a lehető legkisebb kávétermoszt:
SmartLunch kávétermosz 200 ml, inox - Kávébolt.net – Kávé we (kavebolt.net)
-
DG790401
tag
Tanácsot szeretnék kérni! Adott egy 5 éves Lelit Diana DB, megadta magát a gőzbojler melynél szakadt a fűtőszál( Ohm-mérővel szakadást mértünk a fűtőszálon)! Úgy néz ki komplett bojler csere kell, ami sajna 50 K minima! Nincs valakinek egyéb pénztárcabarát ötlete, hogy ne csak a presszó menjen, hanem a gőz is!
-
icm
tag
válasz
Toobee
#122016
üzenetére
Androidosoknak a Proffee / CoFlow alkalmazást mondanám a Felicitához
iOS-re eddig nem lett még engedélyezve. Remélem nem haragszik meg senki, hogy ezt így bedobtam ide.
Maga a Felicita alkalmazása nem hibamentes. Van benne pár elírás, ezt jeleztem kb 3szor, egyszer se jött válasz. Legalább a mérleg stabilan működik.
Acaia-t nem használtam, így nem tudok olyan véleményt formálni, hogy mennyivel ad többet, csak az ARC-ról tudok tapasztalatot mondani. Viszont arról csak pozitívat. Szívtam a fogam mikor megvettem (kb hasonló áron tavaly), de bevallom egyszer se mondtam azt, hogy megbántam. Kicsit az poormans acaia. Engem ez nem zavar. Egy cinco/pyxis replikának is tudnék ám örülni. Vagy egy jó kis Acaia dealnek
-
JózsefK
csendes tag
válasz
qvik27
#122031
üzenetére
Egyet kaptam kölcsön sajnos nem tudom melyiket de a kések összeérése után egy klikk vissza es nem volt elég finom az őrlemény egy 15 mp lefolyás lett belőle (annál a kávénál a mignonal 35mpes lefolyassal jött ki a legjobb íz)
Tekerni nagyon könnyű volt és kevesebb mint harmad annyi idő alatt végeztem vele mint a hario skerton proval -
thomasrc
tag
Most jutott eszembe: Egy két hete felbontott OSCAR párnát félreraktam egy nagy tálba vízzel együtt, de most a kevert víz miatt úgy néz ki, hogy nem lesz rá szükségem. Kivehetem a párnát a vízből és hagyhatom kiszáradni? Utána bármikor tovább lehet használni?
-
Őrlő kérdés:
DF64-gyel van valakinek tapasztalata?
Köszönettel fogadnám! -
Toobee
veterán
1ZPresso is jó áron megy a nemet amazonon. Mailboxde.com segít a hazajuttatásban.
Kmax 182 EUR
jmax. 152 EUR -
Toobee
veterán
válasz
thomasrc
#122021
üzenetére
Ez a 9 bar is olyan, hogy van, amikor kifejezetten előnytelen. Én elég sok kávét iszom mostanában, maximum 2-3 baros nyomásokon. Filter pörkölések, blooming espresso, turbo shot, stb. Nincs általános igazság. Ahány kávé, pörkölési szint, annyi recept, aztán még az ízlés dolog is bejön a képletbe.
-
thomasrc
tag
válasz
Toobee
#122007
üzenetére
Köszönöm.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy nem szentírás a 25-30 mp., csak alapesetként az jutott eszembe. Van egy listám, amiben feljegyeztem magamnak, hogy a különböző blendeknél milyen lefolyások váltak be a legjobban, csak most az előáztatás miatt ezeket mind újra ki kell tapasztalnom. Ez a része nem hiányzott a dolognak, de igyekszem a pozitív oldalát nézni: Az előáztatás tényleg jót tesz az ízeknek!@AbbyFranzen Köszi, akkor a lényeg, hogy ti is a kar felhúzásától számoljátok, előáztatás ide vagy oda. Engem az gondolkoztatott el, hogy például Rancilionál az Auber PID (nekem nem az volt, de láttam róla videókat) az úgy vezérel, hogy először x mp.-ig szünetelti a csapolást előáztatás miatt, majd újrakezdi a számolást és 25-30 mp.-ig csapol, tehát lényegében az előáztatást nem számolja bele a shot idejébe. Mara-nál viszont az előáztatás nem ilyen trükkös, itt folyamatosan építi fel a nyomást, ezért nehéz eldönteni, hogy tulajdonképpen mikortól indul a tényleges csapolás (amikor meglódul a mutató vagy amikor eléri a 9 bar-t vagy kettő közötti pillanatban valamikor...?).
@AeSDé Team Ha nem probléma, lopom én is.
Pont kellett egy ilyen formanyomtatvány... Igényes munka lett, gratula! -
rastacsz
tag
válasz
Toobee
#122016
üzenetére
https://prohardver.hu/tema/kave_topic/hsz_113264-113264.html volt téma, hogy 1:1 ctrl+c ctrl+v a szósz
-
dis236
csendes tag
válasz
hoffman_
#121947
üzenetére
Én voltam, viszont már elment.
Sajnos csak most volt időm ránézni a fórumra.Egyébként minden rendben volt vele, azért adtam el mert elkezdtem kicsit több presszót inni és több shot húzása már egy kicsit macerás volt.
Továbbá párom nagyon szereti a tejes italokat szóval végül elektromos gépre váltottam. -
-
Toobee
veterán
Bartenders akcióit érdemes átnézni. Engem sajnos nem érint, de a Bentwood, Ode 120-ért, Felicita ARC 45-ért, ECM Classica PID 420e, stb.
SEP megy az ARC-kal? Ha igen, brutál jó vétel! Megidézném Gábort, hátha megsúgja a választ. App storeban ezt írja:
Acaia Pearl, Lunar, Cinco, Pyxis, or a Skale Bluetooth scale is needed. -
AeSDé Team
őstag
Nem tudom volt-e már hasonló, csináltam egy ilyen sablont: Home Barista Coffee Logbook - Google Sheets
Találtam pár hasonlót online, de jó minőségben letölteni és szerkeszteni egyiket sem lehetett, ezért készítettem egyet magamnak.
A4-es papírra nyomtatható fekvő tájolásban. Akár mindkét oldalára nyomtatva, a lapot félbehajtva olyan mint egy kis könyvecske

A "File" -> "Make a copy" gombbal lehet másolni az egészet és úgy át lehet írni a mezőket. A hőmérséklet oszlopot én például kihagytam, mert ahhoz kezdő vagyok, lehet hogy valaki például az őrlési idő helyett inkább azt írná be.
A reddit-nek tetszett úgyhogy gondoltam bedobom ide is
-
Toobee
veterán
válasz
phranxinatra
#122012
üzenetére
Mailboxde.com
-
freaghill
őstag
válasz
RetepNyaraB
#122011
üzenetére
Tudsz linket küldeni kérlek?
-
phranxinatra
aktív tag
30coffee január 20.-ig nem szállít (többek közt) Magyarországra.

-
freaghill
őstag
Sage Dual Boilert (BES920) keresek. Akinek van, írjon privátban.
#GC-tvegyél!!!!
-
#98690560
törölt tag
válasz
thomasrc
#122006
üzenetére
Gratula, szuper masina!
Nálam az alap MaraX van, tesóm pedig a V2-t nyúzza, közepes és világos babokkal 28-35 mp közötti időket mérünk általában, akar felhúzásától.
Azt vedd figyelembe, hogy a neten található, vagy a pörkölők által adott recept az ő gépükre/vízükre/őrlőjükre van belőve, tehát sanszosan nálad más lesz az eredmény, szóval ezek inkább csak iránymutatók, mintsem kötelező érvényű útmutatók. Ahogy fentebb is írják, ne feszülj rá, lőbb be egy standard range-be a lefolyást, kóstold meg es az alapján kísérletezz tovább. Babtól, pörköléstől függ, hogy mi válik be, de leginkább az egyéni ízlés fog dönteni. Nekem most a CasMo etiópja 30 mp alatt jön le 1:2 arányban.vicces1 #122008
Akkor teszek egy próbát, köszi
-
Toobee
veterán
-
thomasrc
tag
Helyzetjelentés: Beüzemeltem a Mara X-et a napokban.
Azt kell mondjam, hogy pozitív csalódás ez a gép. Régen olvastam valamelyik single bojleres Lelitről, hogy gyenge, vékony lemezből van a borítása, de ennek a típusnak hál' istennek már nem. Vastagságban, szerelésben legalább annyira minőségi, mint a Rancilio Silvia borítása és mivel nem polírfényű, ezért az ujjlenyomatokat sem gyűjti annyira. Nem lotyog sehol, nem élesek a sarkai, stabilan illeszkedik rajta minden (gondolok itt főként a víztartály takarófedelére és a rácsokra). Annak kifejezetten örültem, hogy IMS kosarakat adtak hozzá gyárilag, ráadásul rögtön három méretet is, amiből kettő pont a legelterjedtebb dózisú (14-18g és 18-21g).
Egy dologra hadd térjek ki, amit máshol nem olvastam eddig. A gumitalpak ezen a gépen csavarozva vannak, így egy kicsit értetlenül állok az előtt, hogy máshol azt olvasni, ragasztva vannak. Talán a v2-ben történt fejlesztés etéren is, ez lehet a magyarázat rá, de furcsa, hogy sehol nem láttam még megemlítve.
Amin ezen kívül még meglepődtem, hogy gyárilag ~9.5 barra volt beállítva az OPV az enyémen és csapolás közben pont 9 baron áll meg a mutató, pedig már rá voltam készülve, hogy állítanom kell rajta.
A pumpa egyébként nem tudom mondható-e halknak, de tény, hogy másabb és valóban kellemesebb hangja van, mint a klasszikus ULKA-nak. Inkább úgy mondanám, hogy mélyebb hangja van, ezért nem annyira bántó a fülnek.Ezen felül nagyon tetszik, hogy a csészemelegítő ezen már tényleg csészemelegítő, ugyanis rendesen lobog alatta a kazán és adja a hőt.
A beépített előáztatás is nagyon tetszik, bár egyelőre nem tudom hogyan kéne számoljam így a shot hosszát. Úgy mértem, hogy kb. 10 mp-ig tart az előáztatás, ekkor lódul meg a mutató és éri el a 9 bart, de kérdés, hogy számoljam-e bele ezt a 10 mp.-et a csapolás hosszába vagy akkor indítsam a stoppert, amikor megjelenik az első csepp és onnantól mérve 25-30 mp.?
A napokban előáztatással együtt csapoltam 40 mp.-ig, kifejezetten jó lett a kávé, de zavar, hogy ha így számolom, akkor mostantól minden recepthez hozzá kell adnom kb. +10 mp.-et fejben. Viszont ha az első csepptől számolok, akkor az úgy nem konzekvens mérés. -
#98690560
törölt tag
Danetti/BeanOn specialty kávéi mennyire ajánlottak? Elég csábító a 2500ft/250g ár.
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
AeSDé Team
#121999
üzenetére
Most, hogy így írtatok erről a mérlegről, rájöttem, hogy kint hagytam a teraszon a sajátomat (permetszert mértem vele) és most hoztam be 2 óra után, de semmi baj a kijelzőjével. Vagy ez csak az első bekapcsolásra vonatkozna?
-
#64905664
törölt tag
válasz
AeSDé Team
#121999
üzenetére
Most vettem elő, ez is xarozik megint. Már elemet is cseréltem de semmi. Nem vittem ki a szobából mióta "megjavult".
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hobby elektronika
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezeken kivul nem veszes szerintem, de ahol gyakran hasznalom oda vettem Staggot.
A CM stílus alapvetően bejön, talán még kicsit világosabbat is el tudnék viselni.


)
iOS-re eddig nem lett még engedélyezve. Remélem nem haragszik meg senki, hogy ezt így bedobtam ide.

A napokban előáztatással együtt csapoltam 40 mp.-ig, kifejezetten jó lett a kávé, de zavar, hogy ha így számolom, akkor mostantól minden recepthez hozzá kell adnom kb. +10 mp.-et fejben. Viszont ha az első csepptől számolok, akkor az úgy nem konzekvens mérés.

