Új hozzászólás Aktív témák

  • Zen42

    tag

    válasz mézespálinka #126596 üzenetére

    Ez az "rpavlis" víz mit hoz vagy visz ízben a magnéziumoshoz képest?
    Anno a Maxwell Colonna-Dashwood kísérletek egyik fő következtetése az volt, hogy a magnézium ionoknak fő szerepe van a kivonatolásban. És a keserűsós vagy Mg-citrátos víz nem okoz vízkövet. Akkor mi az előnye az rpavlis-nak a "standard" kevert vízhez képest?
    Nekem ízlik amiket a jobb kávézókban kapok és abban vízben is van magnézium.
    Ugyanakkor amikor legutóbb cuppingoltam csak a különböző vizek kapcsán, én a nullás vízből készült kávét kifejezetten kellemesnek éreztem. Meg is lepődtem rajta. Csak az nem espresso, így legyintettem egyet.
    Akkor most mégis a tiszta víz a nyerő egy csipetnyi bojlervédő nátrium- vagy kálium bikarbonáttal és kész?
    Colonna-Dashwood könyve pedig kuka? Valahogy nehezen tudom ezt elképzelni ebben a pillanatban, tekintve, hogy ő mennyit rágta ezt a témát.

Új hozzászólás Aktív témák