Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JózsefK

    csendes tag

    válasz Toobee #115990 üzenetére

    Mindegy milyen élelmiszeripari szilikonzsírt veszünk, kinek mi a szimpatikus, de a lényeg, hogy az NSF H1 jelölés legyen rajta, az érintkezhet élelmiszerrel

    [link]

    A kenőanyag nehezen jön ki, és iszonyat kevés kell belőle, egy 20 g szerintem 100 évre elég, bár ha jól tudom nyitás után talán 2-3 évig használható, de ezt csak emlékezetből mondom.

    Az e61es fej működését és részeit itt tisztán, érthetően elmagyarázzák, és be is mutatja az egész működését, illetve az itt tárgyalt a zsírzás menete is látható.

    [link]

    Amikor nem szeded szét az egész fejet, csak a kalapácsot veszed ki, ott ez nagy segítség lehet

    [link]

    Amikor nem szeded szét teljesen, jobb ha kb. 45 fokban áll a kar és nagyobb odafigyelést igényel a kalapács visszahelyezése. Ahogy nekem könnyebb volt, kizárólag a kalapácsot, a fogató karral tettem a helyére, mert láttam hogyan és hol fér el a kalapács feje (a kart nem rögzítettem természetesen), utána a kart levettem, majd a kalapács szárát tartva az egész szerkezetet húztam rá a kalapács szárára. Azután simán kézzel vissza tudtam tekerni, majd kulccsal kicsit húztam rajta, de tényleg óvatosan.

    Vak szűrővel nyomást próbáltam.

    Vigyáztam nagyon, hogy ne üssem oda a szerszámot a gépnek, mert aránylag szűk a hely, de nem kell nagy erő a szétszedéshez, összerakáshoz.

Új hozzászólás Aktív témák