Új hozzászólás Aktív témák

  • Precorus

    tag

    válasz Essejó #30 üzenetére

    Akkor nekem valami hasonlót sikerült összehoznom kövön.
    A hús ropogós, feketés kérget kapott helyenként, messziről égettnek tűnt, de köze nem volt az égett, szenes ízhez.Ellenben finom füstös, fűszeres íze volt, kívűl vékony ropogós réteg, belül pedig finom(nem-kiszáradt), omlós volt.

    Anya néha vesz ilyen kocka, előkészített mini-grillező cuccot. Volt otthon LIDL-ös előre pácolt hús is.
    Mind a kettő borzalmas. Annak a grillezőnek nem volt jó füstje(éreztem a húson is hogy nem finom a füstös íze), az előre pácolt hús meg...... szemétre való kb. Túlfűszerezett, húsból semmi nem érződött. Tippre a rossz minőségű húsokat rakják valami jó erős pácba, hogy az idiótája megvegye :((( :W

    Könyvtár == Old-school Netflix

Új hozzászólás Aktív témák