-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Precorus
tag
Akkor azt hiszem, jelentkeznék a legolcsóbb sütőhely pozícióért
A téglák, illetve a kő is itthoni építkezésből maradt, szóval 0Ft volt gyakorlatilag a kis "kemence"De vidéki, kiépített tűzrakóban is tesztelve volt:
Előnyök: Bolondbiztos, a húst nem tudod megégetni. Illetve a láng sem csap fel a lecsöpögő olajra, és a hús leve, olaja sem fog kicsepegni, kevésbé fog kiszáradni.(illetve erről lefelé folydogált, mert nem volt normálisan megcsinálva. De majd lesz süllyesztett lapom. Egyszer valamikor.....
Hátrányok: Erre bizony sütés után rá kell szánni egy fél órát, hogy lesikáld.... Illetve hagyni kell kihűlni, mert különben reped, később pedig törik.
Egyebet a többszöri használhatóságról még sajnos nem tudok mondani, remélem idén még párszor lesz alkalmam használni, és kiderül.
Egyébként gránit, márvány lap érdekelne a későbbiekben, kb 2x ekkora. Ha esetleg van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne olcsón szerezni, azt szívesen fogadnámJa, recept. Exem csinált páclevet, lehet azt majd kikuncsorgom, én lucullus csirke-sertés fűszersót szoktam használni. Ugyan úgy bekenni vele a husit, kis olajat rá, és állni hagyni legalább egy estét.
Múltkor próbaképp ~36-40 órát hagytam állni, nem jelentett igazán semmit. Vagyis én nem éreztem.Könyvtár == Old-school Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a Sony idei legnagyobb tudású tévéje
- callmeakos: A bukott koncepció, amiért háromszor is fizettem.
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Competizione
- Ingyenes magyar EPG
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A régi node-okra koncentrál a szankciók miatt Kína
- Hobby elektronika
- További aktív témák...