Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Na, megjött a csomagom, a MAP előketartó.
    Komoly, már a súlya is... :D
    Meg kell tanulnom egyforma hosszú előkéket kötni........ [link]

    Másik Black Friday-os rendelésem egy Arno nyeletőfékes orsó: [link]
    A 30-as méret máshol egy 20-as orsónak felel meg, de pont ezért rendeltem, a súlya sem nagy. Pickerre szeretném tenni. Árához képest egyben van. A rajta lévő felirat alapján (Még át sem matricázta az Energofish) sikerült is beazonosítanom, ezt a szériát forgalmazta jó pár éve az ABSF is, "Hiboy" néven. Ezen a néven most is rátalálni. [link] Aliexpressen is árulják.
    Ha valakinek nincsenek nagy igényei,(kocapecás mint én) nyugodtan rendelhet az akcióból, amikor az ABSF forgalmazta, eléggé strapabíró orsó hírében állt. Nem szedtem szét, írnak 6,9,meg néhol 10 csapágyat, ez tuti hülyeség, de tekerés alapján azt mondanám, ahol kell, ott bent lehet az a 3-4 db. Erős felkapókar, határozott kattanással akad meg lehajtáskor, erős a rugó ami visszaváltja, minden recsegő hangos, simán fut. Árában rosszabbra számítottam, na. :D Árkategóriájában lévő Silstar orsókat veri, jobban összerakták.

    Szokásos szépen leragasztott dobozban küldte a pecapláza, tele a levegős fóliával, minden szépen dobozában sérülésmentesen. Előketartó is gyári dobozában, fóliában.
    Levásároltam az ezer forintos BF kupont, de ez után is kaptam egy ezres kupont..... :K

Új hozzászólás Aktív témák