Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Alone50 #55719 üzenetére

    Sajnos a ruha az mindig olyan, hogy ott ázsia méret, így minimum 2mérettel nagyobbat kell rendelni!
    (én a mai napig "m*gszopom", míg így is sokszor, hogy 2-vel nagyobbat rendelek de még az is kicsit... így mérettáblázat... +2méret + 1méret (mérlegelés után)

    Amúgy meg, ne close-olj! Kérj partial refundot, vagy visszaposta, ha olyan érték és full refund (de te ezzel biztos nem jársz jól)... így ha orbitálisan kisebb a méret, mint a méret táblázata... akkor az ali vizsgálója a te javadra dönt és "ingyen megtarthatod a terméket"... én tuti nem zárnám, a leírásod alapján, hogy a saját mérettáblázatával sem egyezik! (ha viszont azért kicsi, mert nem vetted figyelembe, hogy ázsiai méretezés, akkor a "te hibád", de ahogy leírtad, itt nem ez az eset áll fenn)

    Amúgy női cuccok beszoktak vállni, mármint méretbe (ismerősnek rendelek mindig és tényleg "jól áll" neki, jó méret), én magamnak "csak" férfi polókat, de ott mindig sikerül bénáznom, az én M-eskén, mindig XL-eset rendelek és sokszor az sem jó!

    (#55720) mati12
    Csakis Magyar Posta, ajánlott levélként.... minden más mód írtó drága!

    (#55727) lililááá
    Mutassátok már meg ennek a csoportnak a linkjét.. annyit mondogatjátok! Megyek helyre pofázom az ilyen embereket! Akik irreális követelésekkel jönnek! :D

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák