Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok!
Vállal valaki led cserét? 1-2éve már ilyen halvány, amúgy semmi baja, megérdemli már hogy szép fénye legyen a kijelzőnek. Nem akarok véletlen elcseszni valamit
-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Igen, azt kikapcsoltam, de valamiért utána is csinálta ezt a hullámzást.. végülis visszatértem xonar-hoz.
-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Én zenére se panaszkodok

-
dlaccc
aktív tag
Megtértem. Eddig esküdtem h jobban szól digitálison. Aztán vettem normális audio kábelt és beállítottam a Xonar D1-et rendesen és láss csodát tényleg sokkal szebben szól mint optikain

11415 Én is ilyet vettem pár hónapja Aldi-ban, nagyon hasznos de eleinte szokni kellett

-
dlaccc
aktív tag
Nekem R708, de biztosítékcserén kívül no problema

-
dlaccc
aktív tag
Szerintem egy átlag embernek bőven elég akármire a Z-5500... nem értem mire gondolsz a "fos" szóval.. mondj egy okot vagy egyetlen házimozit ilyen árban! ami jobbat tud ettől.. Erősen kétlem hogy menni fog.. Ne gyere a többszörös árú termékekkel semmi értelme..
(#10933) poli27: Én is hallottam már ilyet, bár nem ilyen értékben. Lehet, hogy valakinek ez az állásába került ott a cégnél

-
dlaccc
aktív tag
válasz
willturner
üzenetére
Sejtem mire gondolsz. Nálam a routerből jön olyan kis hang meg talán a modemből, de a mélyből nem hallok semmi zajt.
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
megyek veled együtt fülészetre, hiába van xonar-om, optikain szerintem szebben szól. De amúgy is muszáj a hangkártya hogy játékok alatt is menjen az 5.1 rendesen..
-
dlaccc
aktív tag
Hát ezt nem hiszem el,, korai volt az öröm, a mély továbbra sem szól csak a többi

..most ráteszem a sub-ot és megint szól.. hát itt valami gebasz van
-
dlaccc
aktív tag
Na én is megúsztam..
Bevásároltam biztosítékból, a foglalattal lehet valami, mert most megy a 2A-essel.. jajj de boldog vagyok 
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
2A-es volt benne, de amit itthon találtam az rögtön elégett... 3A nem tennék bele inkább
-
dlaccc
aktív tag
Lehet az a gond hogy én sima 2A biztosítékot tettem bele nem ilyen 2T delayed fajtát? Holnap bevásárlok belőlük és kipróbálgatom hátha valamelyikkel elindul.
-
dlaccc
aktív tag
Minden biztosíték kiégett amit beleraktam, most vettem észre.. Esetleg ötlete valakinek mihez nyúljak??
-
dlaccc
aktív tag
Sajnos használtan vettem, gari nem volt rá. Esetleg Kalocsa környékén van valakinek ilyen? Letesztelném egy jó vezérlővel úgy szűkülne a hiba oka.
-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
dupla..
-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Igen én is rögtön arra gondoltam, de csere után sincs semmi

-
dlaccc
aktív tag
Na kár volt emlegetni.. ma este meghalt a Z5500-am

-
dlaccc
aktív tag
Nem tudom lehet az én fülem szar, de én tisztábbnak hallom az optikain, mint a kábeleken.. Bár lehet nem tesco gazdaságos audio kábelen kéne próbáljam, nem tudom mennyit számít az
-
dlaccc
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Képzeld optikain, xonar menüjében be lehet szépen hangolni, analógon nem olyan tiszta a hangzás.. De aki nem próbálta csak olvasgassa valahonnan a hülyeségeket az ne szóljon már le.. alaplapi optikai marhasággal meg kíméljen meg az úr
-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Jártam(néha még eljárok) discoba vagy partykba, kb olyan szintű hangzást lehet otthonra varázsolni egy 5500-assal. Lehet stadionba vagy hangárba már kevés, de gondolom nem oda veszi aki ilyet vesz

-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát én nem tudom, ismerős össze-vissza veszi az erősítőt meg hangfalait, töménytelen Wattszámmal.. de ha én föltekerem ezt a cuccot elbújhatnak a fenébe.. Ahol ez kevés ott lehet már hallással van gond

-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Na menj a fenébe.. én se gari, se nem új.. de lényeg hogy még mindig tökéletesen teszi a dolgát

-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát banyek én 50e-ért vettem úgy emlékszek, de összetettem a két kezem.. ez kemény

-
dlaccc
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
17-ért vetted és 11 volt a szervíz? (vagyis 28-ba vettél egy z5500-at??
) -
dlaccc
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Rákerestem youtube-on, és nagyon durva dolgokat látok, basszusra villogó ledek és miegymás

-
dlaccc
aktív tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Azt hogy kell? Nem cseszi el a rendszert? Kiváncsivá tettél

-
dlaccc
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem is hajtom annyira, tök felesleges. Csak nagyon meglepődtem mikor megláttam
a win hangerő 3%-on volt de már üvöltött 
-
dlaccc
aktív tag
Tegnap kicsit barkácsoltam a távszabályzót.. közbe jöttem rá hogy a max hangerő fölött is van még 12 fokozat Boost. hát én még a feléig is nagyon ritkán megyek el, mit tud ez még

-
-
dlaccc
aktív tag
Nekem is D1-z5500 pársos van. Nálam is volt baj.. Töröld le az Asus drivert, indítsd újra a gépet, majd rakd föl újra a legfrissebbet. ITT a kép nekem így van beállítva. Az első ablakban a beállításra ne nyomj, mert nekem az babrálta el hogy szélessávra átállítottam, világ minden kincséért nem akart menni a dts.. Alapértelmezett eszköznek azt állítsd be amit én.Tesztelni pedig sima zenét tegyél be. A kis kék ablakban húzgáld a hangfalakat és hallani fogod hogy mindegyik hangfal szól. Mixerbe finomíthatod ha messzebb van és halk valamelyik

-
dlaccc
aktív tag
válasz
Degerg
üzenetére
Itt szerintem kapsz segítséget: logitech_z-5500_javitas

-
dlaccc
aktív tag
válasz
masterminds
üzenetére
Te jó ég de h.. vagyok.. nem is láttam azt a pöcköt
Köszi! -
dlaccc
aktív tag
-
dlaccc
aktív tag
Sziasztok!
Jelentem belépnék a z5500-as klubba.
Szomszédság már biztos ódákat zeng rólam...
Iszonyat milyen dinamikusan és tisztán szól. Vettem hozzá ebuyen egy 4-5m optikai kábelt aztán összeeresztettem az integrált hangkártyával és le a kalappal, mind mély mind magas téren egy élmény a hangzás. 50ezerért használtan jutottam hozzá. Abszolút elégedett vagyok. Talán egy kis szépséghiba hogy elég haloványan világít a led kijelző, de mivel nem láttam még zsír újat, lehet semmi baja csak én szemem hályogos..
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)